Nieuws - 4 december 2018   10:11 Kijk binnen bij MK Skiservice via Inside View van Google Maps en win!

Door:

Google Maps is tegenwoordig er niet alleen maar voor om achter je laptop naar dikke huizen te kijken, bij sommige kan je ook naar binnen via Inside View. Zo ook bij de winterse expertise shop MK Skiservice en die hebben er een wedstrijd van gemaakt. Winnen is easy, dus klik snel door!

MK Skiservice staat al jaar en dag garant voor vooruitstrevende en unieke content en dat wordt nu nog maar eens bevestigd. Als je overigens niet weet waar we het over hebben… Twee jaar geleden werd de shop uit Bilthoven gekroond tot beste Skishop van 2017 en dit werd op bijzondere wijze gevierd! Hier blijft het uiteraard niet bij, want vandaag de dag kan je je tijdens het fitten van je schoenen tegoed doen aan het heliskiën.

Yup, we shit you not! Hoe dit kan? MK Skiservice heeft VR-Brillen voor je klaar liggen waardoor je een rondje kan gaan heliskiën! We hebben het geprobeerd en we zijn eerlijk met je: zo dicht bij het heliskiën zonder daadwerkelijk te heliskiën kom je nergens.

Anyway, we dwalen af want we hebben het nu natuurlijk over Inside View van Google Maps in combinatie met MK Skiservice. Vanaf nu kan je dus bij de shop binnen kijken en ze dagen je uit om hun waakhond Sepp te vinden! Om ‘m te vinden moet je dus door de winkel heen (klik daarvoor hierrrr) en als je Sepp gevonden hebt dan maak je er een screenshot van. Om ‘m naderhand in deze post te plaatsen:

Onder de goede antwoorden wordt een Poederbaas muts verloot en als we even door de antwoorden heen scrollen is er nog maar één persoon die het goed heeft geraden. Dus dikke tip: snel Sepp even screenshotten en plaatsen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws