Nieuws - 4 februari 2019   19:04 Kijk ik goede ski reviews? Doe de Snowchamps Ski Review Bullshit Bingo ™!

Door:

Because we got your back when it comes to bullshit.

Skitests… Eerlijk gezegd ontwijken we dit soort video’s al jaar en dag. Waarom? Nouja, er er is altijd wel een of andere wintersportgoeroe, waar we nog nooit van gehoord hebben maar dat zal aan ons liggen, die echt alles al gereden heeft en ons nu gaat vertellen dat ‘dit echt dé ski/hét snowboard is voor <VOER HIER ALGEMENE GROEP IN>’. En hij kan het weten, want hij staat al meer dan 20/30/40 jaar op ski’s/snowboard en daardoor ‘weet hij echt waar hij over praat’.

Right.

We krijgen er nog net geen kokhals neigingen van, maar dat komt enkel omdat we de skitest video zelf op tijd hebben afgezet.

Kijk, nu zeggen we niet dat elke wintersport review van een ski of snowboard verkeerd is, want een goede review helpt je wel degelijk bij het maken van een keuze, maar er zijn er helaas ook genoeg die je bijvoorbeeld gewoon met droge ogen overladen met technische termen en hip jargon waar je als normale wintersporter echt geen kaas van gegeten hebt. En als de video is afgelopen heb je waarschijnlijk nog steeds geen weet van waar je nu eigenlijk echt naar gekeken hebt.

Bingokaart

Dus heb je gekeken naar een slechte video waar ze alle clichés en standaard wintersportshots in een anderhalve minuut douwen? Dan moeten alle alarmbellen gaan rinkelen, want eindresultaat is dat je maar afgaat op teksten als “ben jij een goede wintersporter die…” en dat is niet de bedoeling. Daarom introduceren wij, de skitest bullshit bingo! Vink ‘m af wanneer de tekst of het shot voorbij komt en heb je bingo? Dan zit je waarschijnlijk naar een ski of snowboard review te kijken die je beter links had kunnen laten liggen.

Skireview

Onze oplossing? Ga er zelf op uit, pak momenten zoals bijvoorbeeld de wintersportopening of Dutchweek aan, of ga naar SnowWorld om eens met je ski’s of snowboard op pad te gaan en bekijk zelf wat je fijn vindt! Dat één of andere weirdo in een iets te strak pakje jou gaat vertellen dat dit eigenlijk niet jouw ski is, terwijl je ‘m wel heerlijk vindt skiën… Laat je ‘m dan ook echt staan?

Dacht het niet Job.

Delen

En om je aan te moedigen om niet alleen maar alles aan te nemen wat de ski review video’s je vertellen vragen we je nu om je skitest bullshit bingo op te sturen! Enige wat we van je vragen? Stuur de link met de review op inclusief je bingo kaart en eens in de zoveel tijd pakken wij iemand eruit die we iets leuks toesturen. Deze actie blijft lopen totdat we geen zin meer hebben, dus dat kan nog wel even duren. Snel op jacht dus naar die cliché review video’s en bingo’en maar! Overigens zijn we ook fan als je ons (@snowchampsnl) tagged in je Instastory, dus let’s go!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

22 september 2019

Zondag WTF #348

Als het hartje winter is en je wilt een duik nemen, dan kan je maar beter een bommetje doen. Toch? Wat kan er mis gaan?  Lees Meer…

Meer Nieuws