Nieuws - 14 februari 2018   9:04 Kimmy Fasani verlengt haar contract met Burton

Door:

“Never change a winning team” hoor je soms nog wel eens iemand zeggen en daar gaan Kimmy Fasani en Burton gezellig in mee. De samenwerking tussen beide partijen was blijkbaar dermate fijn en productief dat ze hebben besloten om het te verlengen!

Voor Burton is dit erg fijn, want ze behouden een vrouw met enorm veel talent én ze heeft ook nog eens de naam mee, maar voor Kimmy Fasani is dit ook wel een fijne bevestiging. Zij komt namelijk beetje bij beetje  in een nieuw ‘hoofdstuk’ van haar leven en dan is het wel fijn om je over zoiets niet druk te hoeven maken.

Wanneer we zeggen ‘nieuw hoofdstuk’ dan bedoelen we trouwens dat ze zwanger is en dat ze daarnaast ook nog eens haar professionele carrière op de rit wilt houden. We mogen overigens voor kind en moeder hopen dat ze bedoelt dat ze na de bevalling pas weer gaat snowboarden, want eh… Ja.

Anyway, Donna Carpenter, CEO van Burton Snowboards, had uiteraard alleen maar lovende woorden over voor Fasani. “Kimmy is een van de meest inspirerende atleten waarmee ik heb mogen werken,” start Carpenter haar tekst en uitleg. “Ze heeft zoveel gepresteerd, zowel op als naast de berg, en nu gaat ze iets anders doen wat ook een enorme uitdaging is: professioneel snowboarder zijn terwijl ze moeder is. We zijn dan ook enorm trots dat we Kimmy Fasani mogen supporten en we zijn benieuwd wat ze nog gaat presteren!”

En ook Kimmy Fasani kijkt uit naar haar nieuwe hoofdstuk. “Volgens mij is dit de eerste keer in snowboard historie dat een merk en een atleet er voor hebben gekozen om de samenwerking verder uit te bouwen wanneer de atleet van ‘snowboarder’ naar ‘moeder’ gaat. Ik had al besloten dat het worden van een moeder geen reden zou zijn om te stoppen met snowboarden, maar toen ik hoorde dat Donna Carpenter het hier mee eens was, was ik zo blij!”

Beide partijen zijn dus nog steeds in de zevende hemel met elkaar en dat is te begrijpen. Kimmy Fasani kan namelijk snowboarden als een malle en Burton is gewoon een erg fijn merk. Kimmy Fasani is uitgerekend op 10 maart 2018, waardoor het niet al te lang meer duurt of we zien haar als moeder terug in de sneeuw.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws