Nieuws - 22 maart 2019   9:45 Knettergekke Rus doet pull-ups aan de liftkabel

Door:

Wait, what? Door alle WTF edities begrijpen we zo onderhand wel dat die Russen echt knettergek te noemen zijn, maar dit is wel next level. Pull-ups aan de liftkabel? Kom maar door! 

We snappen het, je doet aan crossfit. Of zoiets. Of je hebt heel veel drugs in je mik zitten! Anyway, in Rusland is er eentje dus echt even full pull gegaan. Of full pull-up?

Wat er door z’n hoofd ging weten we niet, maar ja. Je moet natuurlijk wel constant aan je gains denken en iedere minuut dat je niet aan het trainen bent is er eentje die je nooit meer terug gaat krijgen. Aangezien zo’n liftritje toch een eeuwigheid duurt kan je maar beter zorgen dat je er goed gebruik van maakt, toch?

Overigens is het nog best knap dat hij precies op tijd weer terug weet te klimmen, want anders was het een aardig gevalletje puinhoop geweest waarschijnlijk. Met je handen door die wieltjes reutelen? Dan blijft er niet heel veel over behalve een beetje bloederige bende!

Maar goed, hij heeft het dus weten te redden en weet blijkbaar ook weer casual terug te klimmen in z’n stoeltjeslift. Een idioot is het zeker, maar we moeten ‘m toch wel een beetje stijlpunten geven voor z’n originaliteit!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

14 juli 2019

Zondag WTF #338

Weer een zondag dichterbij de wintermaanden, ook al duurt het nog erg lang. Het is chilltime met een bunch aan WTF voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was toch zomer? Met deze afkoeling gaan we bijna denken dat de winter er weer aan zit te komen. Anyway, het is chill time met de zondag WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws