Nieuws - 16 december 2016   8:28 Knights en Queens verenigen zich in nieuw format: Suzuki Nine Royals!

Door:

We hebben afgelopen jaar enorm genoten van de twee evenementen, maar dat gaat dus aankomend seizoen niet gebeuren. In ruil daarvoor krijgen we één week lang alle epicness op ons bord voorgeschoteld want de succesvolle, en meteen ook erg gave, evenementen Nine Knights en Nine Queens gaan samen!

Dat heeft de organisatie naar buiten gebracht. Want tja, waarom zou je in vredesnaam twee evenementen gaan organiseren, en dus twee keer gedoe hebben, terwijl dit ook allemaal gewoon in één keer kunt doen? Nouja, om eerlijk te zijn hadden wij het wel grandioos gevonden wanneer ze de Nine Knights en de Nine Queens gescheiden hadden gehouden, maar wellicht lopen we nu op de feiten vooruit.

Want of je ze nou bij elkaar zet of niet, dat de Nine Knights en Nine Queens evenementen voor heel wat brute shots hebben gezorgd hoeven we je natuurlijk niet te vertellen! Daarom denken we ook dat het alsnog wel een mooi event gaat worden, maar vanwaar deze verandering? “We zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om iedereen te pushen en het fris te houden voor de atleten”, legt founder Nico Zacek uit. “Nu willen we wat anders doen en de Nine Knights en Nine Queens voor het eerst bij elkaar brengen tot Nine Royals. Zo kunnen ze elkaar inspireren met technische tricks, style en positieve vibes.”

Ah, ze willen dus gewoon meer diversiteit in het veld hebben! Nou, goed. We wachten het gewoon rustig af, de afgelopen keren heeft de organisatie ook badass edities neer weten te zetten met hun bizarre kastelen en dergelijke, dus we zijn benieuwd! Overigens is de datum en locatie al wel bekend van Nine Royals dus houd 27 maart tot 1 april in je agenda vrij voor eventuele livestreams en vette edits uit Watles, Italië. Check tot die tijd de verse edit hieronder, nu is het nog wachten op de uitgenodigde atleten!

Bron:

Foto: Suzuki Nine Royals

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws