Nieuws - 15 december 2022   11:16 LAAX Open geen exclusieve snowboard wedstrijd meer, skiërs welkom bij 2023 editie

Door:

LAAX Open is jarenlang een snowboard wedstrijd geweest, maar daar gaat in 2023 verandering in aangebracht worden. De organisatie heeft besloten dat de skiërs nu ook toegevoegd worden aan LAAX Open 2023!

Dat heeft LAAX laten weten via hun sociale media. Daarmee komt er een eind aan het feit dat LAAX Open enkel een wedstrijd voor snowboarders is. Ergens wel jammer, want waarom moet alles hetzelfde worden getrokken? Tegelijkertijd kunnen we er ook wel weer een beetje inkomen waarom de organisatie achter LAAX Open deze keuze heeft gemaakt aangezien je alles toch al hebt staan.

Van kabels trekken voor de livestream tot de complete course ontwerpen, als alles ligt kan je het net zo goed dubbel gebruiken. Enige is dat de course nog meer liefde nodig heeft dan dat het eigenlijk al krijgt, maar daar zullen ze daar in LAAX vast wel over nagedacht hebben. Daarnaast zal het dorp nog meer publiek trekken én is er bekend gemaakt dat de skiërs eveneens een World Cup krijgen.

Meer informatie dan dit is er op dit moment nog niet, ook al zal dat enkel een kwestie van tijd zijn. LAAX Open is ergens in januari, 18 tot 22 om precies te zijn, dus de bekendmaking van de atleten, course en hoe ze dit allemaal denken in te gaan kleden zullen niet al te lang meer op zich laten wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAAX (@laax)

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws