Nieuws - 22 december 2018   19:56 Lange & Dynastar nieuwe partners van de Freeride World Tour

Door:

Met smart kijken we uit naar de wedstrijden en nu komt de Freeride World Tour nog even met nieuws: ze hebben Lange en Dynastar namelijk als nieuwe partners binnen!

En dus kan het feest van de wedstrijdenreeks wat ons betreft gaan beginnen, en graag een beetje snel een beetje! Maar goed, we moeten nog wel even wachten voordat de eerste wedstrijd gaat beginnen, ook al is de organisatie achter de Freeride World Tour zo te merken druk bezig met merken aan zich te binden!

Dynastar Brand Manager Laurent Richard geeft aan erg uit te kijken naar deze samenwerking. “Van talenherkenning tot aan het supporten van de beste skiërs in de wereld, Dynastar is altijd prestatiegericht bezig geweest en dit willen we uiteraard ook voortzetten en dat geldt ook voor de samenwerkingen. De Freeride World Tour is daar een mooi voorbeeld van met de helden van vandaag en morgen.”

Freeride World Tour CEO Nicolas Hale-Woods is uiteraard eveneens erg te spreken over de keuze van Lange & Dynastar om zich bij de FWT aan te sluiten. “We zijn erg trots om Dynastar en Lange te mogen verwelkomen bij de Freeride World Tour,” bijt Hale-Woods het spits af. “Het zijn legendarische merken met state of the art producten en ze pushen beide ook telkens de sport en dat is iets wat wij bij de Freeride World Tour ook erg belangrijk vinden. Daarnaast kijken we erg uit naar de toekomst wat het ons gaat brengen!

De Freeride World Tour heeft al langer andere merken aan zich weten te binden. Voor komend seizoen hebben ze de samenwerkingen met Fieberbrunn, Audi, Alpina, GoPro, SunGod en White Frontier ook nog eens voor een langere periode weten te verlengen. Leuk feitje is wel dat de bierbrouwerij White Frontier een speciaal Freeride World Tour biertje gaat uitbrengen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws