Nieuws - 27 juli 2019   18:31 Lego doet compleet skigebied set in de verkoop

Door:

Ah yeah! Tijd om je innerlijke kind weer naar boven te halen en ongegeneerd te gaan bouwen en spelen. Lego komt met een skigebied set! 

Het zat er al wel eventjes aan te komen, nadat ze eerder al met een Lego Pistebully aan kwamen zetten, maar nu gaan ze dus nog een stapje verder. Aankomend seizoen kan jij je eigen skigebied gaan bouwen!

Toegegeven, bij ons ging het toch gelijk wel even kriebelen toen we foto’s van deze Lego set voorbij zagen komen. Want wees eerlijk, Lego is toch ook gewoon awesome? En als je een excuus hebt om weer een keer te gaan bouwen en ongegeneerd te spelen dan is het alleen maar beter.

De set, met het nummer 60203, bestaat uit meer dan 800 steentjes en bestaat uit een drank verkoopstandje, een gebouw voor de Ski Patrol, rentalshop, halfpipe, tuberail, sneeuwschuiver, sneeuwscooter, helikopter en heel veel Lego minifigures compleet met snowboards en ski’s.

Lego

Een skilift ontbreekt nog, maar het zal ons niet verbazen als dat de volgende set van Lego gaat worden die ze wellicht in de nabije toekomst gaan lanceren. Want ja, een skilift heeft natuurlijk ook nogal wat bewegende onderdelen en dus is het een stuk complexer om te maken. Aangezien ze ook complete achtbanen hebben gebouwd, zal Lego het absoluut kunnen fixen. Dus als we met z’n allen even gaan vragen om zoiets te laten bouwen, dan kunnen we straks een écht compleet skigebied gaan bouwen!

Op 1 september gaat deze Lego set in de verkoop met een prijskaartje van €84,99. Niet goedkoop dus, maar hij is aardig compleet te noemen.

Lego Lego

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

8 december 2019

Zondag WTF #359

Weer bijgekomen van een weekend vol met railgeweld? Mooi! Tijd voor een chillsessie, het is WTF time! Met je Mercedes burnouts draaien op een oplegger en heel erg lekker snowboarden in het donker, wat wil je nog meer?  Lees Meer…

Meer Nieuws