Nieuws - 3 juli 2015   10:16 Léo Taillefer is de grote winnaar van GoPro Line Of The Winter!

Door:

Hij mocht zich in maart al eens de beste noemen, maar dat moment zal waarschijnlijk voor Léo Taillefer in het niet vallen nu hij zich ook nog eens tot overall winnaar van GoPro Line Of The Winter mag kronen. Daarmee krijgt hij, na de duizend dollar van vorige keer, nu ook nog eens twintigduizend dollar (!) op zijn rekening gestort. En dat door één run. HELLO!

Nu moeten we er meteen bijzeggen dat de zin ‘en dat door één run’ nogal kort door de bocht is en dat het nu net klinkt alsof wij het ‘m even na zouden doen, maar dat is uiteraard niet het geval want allemachtig wat was zijn run een spektakel. Het duurde voor Léo welgeteld twee minuten en achtendertig seconden om 21.000 dollar rijker te zijn en ook dat is eigenlijk te bizar voor woorden!

We kunnen er eerlijk gezegd nog steeds niet bij met ons verstand, maar we gunnen het Léo Taillefer uiteraard wel voor de volle honderd procent. Zijn enorm zieke run heeft dus het internet weten te veroveren en uiteindelijk was hij dé GoPro Line Of The Winter 2015 winnaar waardoor Léo meteen de meest badass onbewerkte run van het seizoen heeft weten te maken. Daarnaast moeten we kudo’s geven aan GoPro voor het feit dat we door GoPro Line Of The Winter het hele seizoen lang epische runs voorbij hebben zien komen! Want zeg nou zelf.. twintigduizend dollar winnen omdat je een zieke run hebt gemaakt?! Daar wilt iedereen zich wel voor het ziekenhuis in stunten, toch?

Inderdaad. En dat wordt dus ook nog maar eens bevestigd door de hoeveelheid runs die we hebben mogen aanschouwen. Wij vragen ons overigens nog steeds af wat die wintersporter op 43 seconden rechts in beeld aan het doen is. Te zware avond gehad? We zullen het niet weten. Anyway, bekijk de winnende run van Léo hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws