Nieuws - 9 april 2016   12:42 Léo Taillefer is GoPro Line Of The Winter Februari 2016 winnaar!

Door:

Dames en heren, Léo Taillefer heeft het weer voor elkaar! Dik een maand geleden vroegen we nog aan je of de run die Léo Taillefer succesvol had weten af te ronden duizend dollar waard zou zijn en uiteindelijk is het antwoord hierop een volmondige ‘ja!’ geworden. Léo heeft het namelijk nog maar eens geflikt en is hiermee de februari winnaar van GoPro Line of The Winter!

Die Léo toch, wat een vent is het toch. Eerst zorgt hij er voor dat-ie vorig jaar wereldwijd bekend wordt door zijn zieke run én als prijs neemt-ie even duizend dollar mee naar huis, om later nog even twintig duizend dollar (!) in ontvangst te mogen nemen! Dat smaakte blijkbaar naar meer want de in Val d’Isere woonachtige Léo Taillefer leverde ook dit jaar nog maar eens een te zieke run in bij het hoofdkantoor van GoPro voor de februari editie van de GoPro Line of The Winter wedstrijd.

En nu, nu weet die gekke Fransman gewoon nog maar eens duizend dollar van de bankrekening van GoPro richting zichzelf te transporteren alsof het niets is! We moeten ‘t Mr. Taillefer wel nageven, z’n run is er eentje waar je mond van open gaat vallen en dat komt niet alleen omdat Léo een kraai aan het nadoen is. Overigens deed ons dat ook aardig verbazen, maar wel in positieve zin natuurlijk.

Want een beetje heel erg gek moet je wel zijn om zoiets te verzinnen én uit te voeren! GoPro heeft z’n waarde dus nog maar eens bewezen met Line of The Winter want nu is Léo blij en wij zijn blij. Een win win situatie als je het ons vraagt en dus hebben we ‘m met alle plezier hieronder nog maar even voor je klaar gezet. Bekijk de winnende run van Léo Taillefer, vind jij dat hij ‘m heeft verdiend?

Voor de januari winnaar klik hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws