Nieuws - 19 augustus 2016   14:19 Léo Taillefer wint voor de tweede keer GoPro Line Of The Winter!

Door:

Waarom we er zolang op moesten wachten weet geen mens, ook al zal dat ons nu eerlijk gezegd een zorg zijn. De GoPro Line of the Winter winnaar is namelijk bekend! Het was overigens niet eens meer de vraag wie, maar welke inzending van Leo Taillefer ging winnen en GoPro verraste ‘m met een enorme cheque!

Ergens vinden we het echt super gaaf hoe Leo Taillefer de video-only wedstrijd van GoPro naar z’n hand heeft weten te zetten, maar aan de andere kant vinden we het super zonde hoe eh… Leo Taillefer de video-only wedstrijd van GoPro naar z’n hand heeft weten te zetten. Begrijp ons niet verkeerd, we gunnen het die kerel van harte en z’n runs zijn zo bizar dat hij het ook écht verdient om te winnen, maar het begint ondertussen zo standaard te worden.

Want tja, we weten eigenlijk van te voren al wie er gaat winnen. Ze kunnen de hele naam van GoPro Line of the Winter bij nader inzien beter veranderen in ‘Leo Taillefer’s Line of the Winter’ en ‘m meteen een aantal dollars in z’n broekzak stoppen want domineren… Dat deed de fransman deze winter op en top! Zelf weten we ook niet echt hoe dit opgelost kan worden want wanneer Leo er mee stopt zal er vast en zeker een andere waaghals naar voren komen.

Aan de andere kant heeft Leo Taillefer nog wel iets om voor te strijden. Hij heeft namelijk nog niet iedere maand naar z’n hand gezet! Zo werd Ryan Cruze uitgeroepen tot winnaar van de januari editie en moest Leo de maand maart delen met Blaine Gallivan. Leo Taillefer heeft dus nog wel wat te doen, ook al gokken we sowieso niet dat hij er volgend jaar mee stopt en geef ‘m eens ongelijk. Per jaar sowieso 20.000 dollar winnen wilt natuurlijk iedereen wel! De grote vraag blijft wel; wie gaat het ‘m volgend jaar lastig maken bij GoPro Line of the Winter of gaat Leo z’n bizarre runs nog verder uitbouwen? Want hoeveel gekker kan het nog worden?!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws