Nieuws - 25 februari 2020   15:36 ‘Leon The RS6’, de Audi RS6 van Jon Olsson, binnen no-time gestolen

Door:

Man, man, man. Jon Olsson en de Audi RS6… Die relatie blijft ook wel een spektakel zeg. Het doek is dan ook nog maar amper van ‘Leon The RS6’ gehaald of de Audi RS6 van Jon Olsson is in Zweden alweer gestolen.

Dit alles liet Jon Olsson weten via z’n social media kanalen. Het gebeurde allemaal in de nacht van maandag op dinsdag, waar naar verluid een heuse achtervolging heeft plaatsgevonden met helikopters en speciale eenheden.

Er is verder nog niet veel bekend over de wie, hoe en waarom, maar duidelijk is wel dat de auto door een groep is meegenomen. De auto stond nog in Zweden bij Stertman Motorsport, die ‘Leon The RS6’ onder handen heeft genomen, waar hij weggehaald werd. Echter waren ze bij Stertman Motorsport nog aan het werk, waardoor de Audi RS6 van Jon Olsson al gauw weer werd opgespoord.

Daarmee was het verhaal overigens nog niet ten einde, want wegversperringen, helikopters in de lucht en een K9 unit moesten eraan te pas komen om de auto tot stilstand te brengen. De K9 unit zou de vier daders zelfs nog door het bos hebben moeten achtervolgen om ze daarna in te rekenen, aldus Jon Olsson.

Uiteindelijk is de Audi RS6 dus teruggehaald en die staat nu veilig bij de lokale politie achter slot en grendel. Jon Olsson is overigens nog wel even z’n auto kwijt aangezien alles nu onderzocht moet gaan worden. Hoelang dit gaat duren is nog niet bekend, maar als we de tekst van de Zweedse skiër mogen geloven is er niets aan de auto beschadigd en zijn enkel de sleutels kwijt. Wordt dus sowieso vervolgt!

Het internet spreekt al van ‘The curse of the RS6’, waar sommige vinden dat hij de Audi RS6 maar gewoon nooit meer moet kopen. Het geluid van de Audi RS6 is er overigens eentje die je als autofanaat dagelijks zou willen horen en daarvoor kan je hierrrr terecht. Wat vind jij, is het na die paar dagen alweer tijd voor een nieuwe auto?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws