Nieuws - 29 oktober 2016   12:15 Les 3 Vallées: “Altijd meer geopende pistes dan ergens anders”

Door:

Wanneer je het grootste skigebied ter wereld bent dan kan je zo’n claim als hierboven nog wel een keer maken, maar Les 3 Vallées gaat nog een stapje verder. Het gebied geeft vanaf nu zelfs de garantie dat ze meer geopende pistemeters hebben dan de rest van Europa! 

Met meer dan 600 kilometer aan pistes hoef je in Les 3 Vallées eigenlijk nooit bang te zijn dat je geen meters kan maken en zeker in het hoogseizoen zit je gebakken. In het gebied begrijpen ze dat zelf natuurlijk ook wel en daarom komen ze deze winter met een nieuw beleid naar buiten. Ze gaan het garanderen!

Wanneer jij een skipas koopt voor het hele gebied van Les 3 Vallées voor zes dagen of langer kan je gebruik maken van deze garantie. Wanneer er tijdens jouw trip te weinig sneeuw ligt in het gebied en er ergens anders in Europa een skigebied is met meer geopende meters dan kan jij het hele bedrag van je skipas gewoon terug krijgen. Deze garantie is geldig voor alle skipassen, of je ze nu via internet hebt gekocht, via het ticketbureau of zelfs via een touroperator. Wat dus wel belangrijk is, het gaat om skipassen die geldig zijn voor heel Les 3 Vallées! Als jij een pas neemt voor een kleiner gedeelte van het gebied dan is deze garantie uiteraard niet geldig.

Het gigantische skigebied, waar Val Thorens toch wel het bekendste dorp van is, heeft zoals gezegd meer dan 600 kilometer aan pistes en 49% daarvan is voorzien van sneeuwkanonnen waardoor ze zo’n garantie makkelijk kunnen maken. De meeste Europese skigebieden hebben nog niet eens de helft van deze kilometers waardoor de kans klein is dat Les 3 Vallées  daadwerkelijk moet gaan betalen tijdens het aankomende seizoen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws