Nieuws. Video's - 5 augustus 2019   15:31 Level 1 gaat ‘out with a bang’, dropt trailer van hun nieuwste film ‘Romance’

Door:

Ga er maar eens goed voor zitten want Level 1 heeft met ROMANCE heel wat diepe poeder en sicke urban sessies weten te fixen!

Ja, out with a bang, dat voelt waarschijnlijk een beetje alsof ze er permanent mee stoppen en om onduidelijkheden te voorkomen: “With twenty years in the rearview mirror it still stands true- new things never get old. Romance, the final chapter of annual films by Level 1, captures a modern-day Golden Age in skiing”. Echt stoppen doen ze dus niet, maar wat we er van meekrijgen is dat ze, na twintig jaar, hun jaarlijkse films wel vaarwel gaan zeggen.

Romance is in ieder geval dus de film die het allemaal moet gaan doen in het 2019/2020 seizoen en eerlijk is eerlijk: ze kunnen zich waarschijnlijk al klaar gaan maken om de ‘meest massive tomahawk crash op ski’s’ in ontvangst te gaan nemen. Want mamma mia wat gaat hij hard op z’n plaat zeg.

Die crash zal je dalijk wel zien, welke omringd wordt door menig shot waarin het wel gewoon gaat zoals het hoort. Romance moet in oktober van dit jaar nog uit gaan komen en de beelden zijn veelbelovend, want behalve het heerlijke atletenveld zijn het ook de verse (urban) shots die je kaak nu al naar de grond doen droppen.

We willen overigens het hele feest niet meteen de grond in stampen, maar we mogen toch wel lijen dat het niet een film wordt waarin de trailer eigenlijk alle hoogtepunten van de complete film heeft laten zien he. Dat gezegd hebbende lijkt het ons onwaarschijnlijk dat ze eindigen met een laffe editie. Onze ogen zullen dus zeker op deze film gericht zijn! Ben jij overigens nu al verkocht? Pre-orderen kan je hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws