Nieuws - 12 april 2017   7:49 Liam Neeson als badass sneeuwploegchauffeur in Hard Powder

Door:

Liam Neeson, iets met familie en een hele bende die kapot geknald wordt. Waar kennen we dat ook alweer van? We hebben een scoopje voor je, Neeson gaat namelijk op de soort-van-Taken toer in de sneeuw! 

Jawel, de half fluisterende badass uit Noord-Ierland is back. Het is overigens geen Taken film, maar het verhaal komt er aardig bij in de buurt. Hard Powder is een film die zich afspeelt in de bergen en in de sneeuw, maar dus wel met een aardig Taken sausje er overheen gegoten.

Hard Powder is namelijk een Amerikaanse remake van de Noorse film In Order of Disappearance, met uiteraard hier en daar wat creatieve vrijheid om het iets meer Amerikaans te maken en iets minder Noors. In Hard Powder speelt Liam Neeson een sneeuwploeg chauffeur wiens zoon vermoord wordt voor een misdaad die hij niet heeft begaan en dus is Neeson boos. Heel boos!

Achter de moord zitten meerdere bendes, waaronder een gangbaas met een inheemse afkomst. Dat laatste was meteen een discussie punt voor de locatie keuze, aangezien zo’n beetje de hele film op locatie in Canada gefilmd wordt. In eerste instantie lag de keuze op Banff, maar toen ze daar hoorde dat er een inheemse bad guy in zat trokken ze zich snel terug om gezeik te voorkomen aangezien het daar allemaal erg gevoelig ligt.

Anyway, in de film gaat Neeson weer volle bak badass zoals alleen een sneeuwploegchauffeur dat kan en dus ontstaat er een oorlog tussen de verschillende bendes. En dat allemaal in de sneeuw! Op dit moment zijn ze al bezig met de opnames in het Canadese Fernie, waar ze de eis van idyllisch skidorpje in de Rocky Mountain perfect op kunnen vullen. Aangezien er nog gefilmd wordt duurt het nog wel even voordat Hard Powder in de bios draait en ook de trailer laat nog even op zich wachten. Één ding weten we wel: je moet niet fucken met sneeuwploegchauffeurs. Zeker niet als het Liam Neeson is!

Bron:

Foto: Myles Aronowitz – © 2013 Warner Bros. Entertainment Inc.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

23 juni 2019

Zondag WTF #334

Het nationale hitteplan is in gang gezet, dus dat wil zeggen dat je nog harder moet chillen. We’ve got your back!  Lees Meer…

Meer Nieuws