Nieuws - 1 januari 2018   19:51 Liftbediende overleden door ‘freak accident’ op rolband

Door:

In de Verenigde Staten heeft een wel heel bizar ongeval plaats gevonden. Een liftbediende is daar om het leven gekomen na een aanvaring met een magic carpet, oftewel een rolband die aanwezig is voor de beginners.

We durven wel te stellen dat zo’n magic carpet de meest makkelijke skilift ter wereld is, je gaat er namelijk gewoon op staan en je hoeft echt niks meer te doen. Toch is het op de een of andere manier fout gegaan in het Amerikaanse Loveland, waar een liftbediende om het leven is gekomen.

Het ongeval gebeurde afgelopen vrijdag, maar er is nog steeds heel veel onduidelijk over de oorzaak van dit ongeval en de autoriteiten staan nog steeds voor een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren. Het enige wat bekend gemaakt is, is dat het ongeval te maken heeft met het mechanisme om de lift gelijk te stellen met de sneeuwhoogte, maar of de liftbediende zelf een fout gemaakt heeft of dat het apparaat faalde, is niet bekend.

De skipatrol was in ieder geval snel aanwezig evenals de reddingsdiensten, maar die konden niets meer voor de liftbediende betekenen. Een autopsie en een officieel onderzoek moeten nu gaan bepalen wat er precies mis is gegaan en of deze liften wellicht aangepast moeten worden.

Weduwe

De 40-jarige man laat een vrouw en drie kinderen achter en de weduwe eist dan ook dat er zo snel mogelijk antwoorden komen. Ook zij heeft nog niets vernomen over de oorzaak van dit ongeval en ze is dan ook op zoek naar duidelijkheid. Door het overlijden van de man komt het gezin ook nog eens flink in de financiële problemen en een aantal locals hebben daarom een online fundraiser opgericht om de financiële last weg te kunnen nemen. Ongetwijfeld gaat dit ongeval nog een aardig staartje krijgen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws