Nieuws - 19 november 2020   18:59 Lindsey Vonn gaat hondenshow ‘The Pack’ presenteren op Amazon Prime

Door:

Tja, je moet iets als je Lindsey Vonn heet en opeens alle tijd van de wereld hebt.

We snappen dat het nogal raar kan klinken als je Lindsey Vonn niet in combinatie met de termen ‘ski’ of ‘Sports Illustrated’ in de titel voorbij ziet komen, maar toch is het aan de orde van de dag. Vonn gaat namelijk een hondenshow presenteren en daar is ze helemaal content mee.

‘The Pack’ gaat vanaf 20 november (morgen dus) op Amazon Prime uitgezonden worden en hierin gaan verschillende honden inclusief baasjes de strijd met elkaar aan. Verschillende hond-eigenaar duo’s worden in een pack gezet waarna ze in Zwitserland, Costa Rica, Londen en Mexico City gaan bekijken wie er de beste is door middel van verschillende challenges. En de prijs? Die is zeker niet mals te noemen!

HA! See what we did there? Nee, maar serieus, de winnaar van The Pack krijgt namelijk 750.000 dollar! 500.000 dollar gaat naar de eigenaar en de hond, waarna er 250.000 dollar overgemaakt wordt naar een goed doel voor dieren naar keuze.

In dat geval hoef je in ieder geval niet meer bang te zijn dat je de brokken van je viervoeter niet kan betalen. Anyway, dat Lindsey Vonn een grote hondenvriend is, is algemeen bekend. Haar hond Lucy is de meest bekende van het stel aangezien die mee is geweest naar bijvoorbeeld de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea, maar of Vonn ook daadwerkelijk kan presenteren? Dat is nog maar even de vraag. Buiten een kleine rol in Law & Order heeft Lindsey Vonn namelijk nog nooit iets gedaan op tv. Ja, kneiter hard op ski’s van een berg afkomen en prijzen omhoog houden, dat kan ze goed op televisie en livestreams. Maar hondenshows?

We gaan het zien. 

Als je trouwens de hoogtepunten van Lindsey Vonn aller tijden zou willen zien dan kan je hierrrr terecht, aangezien we dat al voor je klaar hebben gezet. Net zoals de behind the scenes video van Vonn haar swimsuit shoot voor Sports Illustrated.

Fotocredit: Sebastian Marko/Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws