Nieuws - 6 januari 2021   14:26 Lindsey Vonn is weer vrijgezel en dit is haar telefoonnummer

Door:

Welkom dames en heren bij Snowchamps Boulevard met vandaag de headliner: Lindsey Vonn en P.K. Subban hebben hun relatie stopgezet en daardoor is de Amerikaanse ex-skister weer op de markt. En aangezien we graag je wingman zijn is hier meteen haar telefoonnummer!

We doen verder totaal niets met slalom skiën, maar als Lindsey Vonn op ons beeldscherm voorbij komt dan stoppen we even met scrollen. Het was dan ook even slikken toen we te horen kregen dat de beste skister aller tijden ermee stopte. 

Met daten van andere mannen dan he. Dat ze gestopt was met skiën is voor ons bijzaak.

Neeeee, grapje. GEINTJE! 

Niet meteen zo happen man, hoe kan je zo hongerig zijn? De feestdagen zijn net voorbij.

Wat betreft het skiën stak ze namelijk echt met kop en schouders boven de rest van het veld uit en daarmee heeft ze voor altijd een sportieve reputatie opgebouwd waar je u tegen zegt. Verder is het niets nieuws dat Lindsey Vonn het ook niet erg vindt om voor de camera uit de kleren te gaan, dus die reputatie is eveneens aanwezig. Beide reputaties vinden we meer dan prima en nu is het dus aan de ‘relatie reputatie’ om in de schijnwerpers te staan.

Helaas voor Lindsey Vonn en P.K. Subban (hij heet eigenlijk Pernell Karl Subban, maar niemand noemt ‘m zo, heel vreemd) is het feestje na drie jaar voorbij en gaan beide partijen hun eigen kant op. P.K. Subban is een Canadese ijshockeyer die sinds 2017 voor de Nashville Predators speelt. P.K. komt in het rijtje naast Tiger Woods, die eveneens bekend is van z’n sportachtergrond. En van de gelekte foto’s met Vonn natuurlijk, maar dat terzijde. Als je trouwens helemaal op de hoogte wilt zijn, dan kan je hierrrr bekijken welke heren Lindsey Vonn NIET heeft gedate en hierrrr zie je alle andere eh… Actie?

Telefoonnummer Lindsey Vonn

Als je dacht dat we van de firma click bait waren dan zit je hier aan het verkeerde adres. Lindsey Vonn heeft vorig jaar haar telefoonnummer openbaar gemaakt. Iedereen dacht dat ze gehacked was, maar dat bleek allerminst. De Amerikaanse wilde gewoon in contact met haar fans komen. 

Oh, wait, jij zit natuurlijk op dat nummer te wachten. Komtie:

+1 970-471-7878

Als je trouwens iemand zou willen nomineren om de spotlight op te richten, in plaats van Lindsey Vonn, dan horen we dat graag. Vonn gaat namelijk niet meer op ski’s terug te vinden zijn en daardoor is de vacature vrijgekomen. En voordat de vrouwelijke lezers zich afvragen wat er voor hen inzit: dit geldt ook bij de heren hoor, we zijn de slechtste niet.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws