Nieuws - 15 maart 2019   16:53 Lindsey Vonn keert weer terug in Sports Illustrated Swimsuit Edition

Door:

Tja, eh… Je moet iets doen als je ineens zeeën van tijd over hebt? Ofzoiets? Ach, het maakt ons ook niets uit, de voormalig skister gaat voor de derde keer in haar carrière in de Swimsuit Edition van Sports Illustrated staan!

Lindsey Vonn heeft in 2010 en in 2016 al een keer in de Swimsuit Edition van Sports Illustrated gestaan en met name die shoot van 2016 ging echt heel de wereld over. De skister ging namelijk even next level en stond toen met alleen een beetje bodypaint op de foto en er kwam verder geen bikini aan te pas! Dat was dus wel prima om naar te kijken en Vonn is inmiddels gestopt met skiën, maar ze is ondertussen nog wel lekker druk.

Want een shoot houden ergens op een heel warm eiland? Waarom ook niet! Ze heeft nu toch meer dan tijd genoeg om nog ergens even wat te gaan shooten.

Wat er precies in de Swimsuit Edition komt te staan weten we nog niet helemaal, al zijn er wel een paar previews gepost op Instagram waarin we al wel iets kunnen zien. Die hebben we dus maar meteen even met je gedeeld.

Overigens is de Swimsuit Edition van dit jaar met ruim een maand uitgesteld, normaal gesproken ligt het blad in februari al in de winkels. Of dat iets te maken heeft met de keuze om Lindsey Vonn op te nemen in de editie is niet bekend gemaakt, maar deze maand komt het blad nog uit. Inclusief alle shots van Lindsey Vonn, dus we zitten met smart te wachten op deze editie.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws