Nieuws - 29 oktober 2019   16:34 Lindsey Vonn lanceert samen met HEAD haar eigen kledinglijn

Door:

Wat doe je normaal gesproken wanneer je gestopt bent met topsport? Precies, je gaat op zoek naar wat anders. Zo ook Lindsey Vonn, die samen met haar jarenlange sponsor een nieuwe kledinglijn heeft ontwikkeld. Het resultaat is de nieuwe Legacy lijn! 

De afgelopen maanden is Lindsey Vonn samen met HEAD druk bezig geweest om een compleet nieuwe lijn op de markt te brengen, die inmiddels ook daadwerkelijk gepresenteerd is. Hoewel HEAD niet perse bekend staat om zijn kleding, gaat het merk hier wel degelijk meer op in zetten en de nieuwste ambassadeur voor HEAD Sportswear is dan ook Lindsey Vonn. Vonn is alles behalve een onbekende bij HEAD en nadat het merk haar jarenlang heeft gesupport is het nu dus tijd om iets terug te geven.

Het resultaat is de HEAD Legacy lijn: een volledige set van wintersportgear voor zowel mannen als vrouwen. En zoals ze het zelf zeggen is de Legacy lijn een samensmelting tussen urban en skipiste. Urban design, functionele materialen en een 3-lagen systeem die zowel op als buiten de pistes gedragen kan worden.

Lindsey Vonn

Vonn is dus een van de ontwerpers geweest van deze collectie en in deze Legacy lijn hebben ze geprobeerd om de combinatie op te zoeken tussen old-school classy looks, functionaliteit op de berg en de mogelijkheid om de kleding ook comfortabel te dragen terwijl je in de stad staat. Er zijn in ieder geval al skijassen, skibroeken, hybride jackets en midlayers te koop, maar daar gaat het niet bij blijven. HEAD is bezig om deze lijn nog verder uit te breiden en later in het seizoen zal er nog veel meer van Vonn’s ontwerpen te zien zijn.

De Legacy collectie van HEAD is te bekijken via de website van HEAD Sportswear.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws