Nieuws - 8 oktober 2016   16:31 Lindsey Vonn onder vuur door recente snowboard opmerking

Door:

Lindsey Vonn weet wel hoe ze de aandacht op zich gevestigd krijgt! In een interview heeft ze een opmerking over snowboarders gemaakt die niet heel erg goed gevallen is en onder andere Julia Mancuso is het totaal niet eens met Vonn’s mening. Internet fittie! 

Toegegeven, dit verhaal heeft een hoog tabloid gehalte maar toch wilde we het even met je delen! Skiërs en snowboarders gaan tegenwoordig veel beter met elkaar om dan vroeger maar blijkbaar zit er bij een hoop mensen toch nog oud zeer. Lindsey Vonn kreeg in een TV interview de vraag of snowboarders en skiërs aparte bergen zouden moeten krijgen en haar antwoord zorgde voor de nodige ophef.

Het antwoord dat Lindsey gaf was niet echt heel erg vriendelijk voor de snowboarders onder ons. Haar antwoord was: “Well, ehm, maybe!” Dat valt mee, toch? Daarna ging ze echter vol in de aanval tegen de snowboarders en dat werd niet echt gewaardeerd. “Het is lastig want snowboarders blijven zomaar stil staan. En dan staan ze ineens hun bindingen vast te zetten in het midden van de piste. Voor ons skiërs is het moeilijk om er omheen te skiën en te weten wat er precies aan de hand is.” Ze ‘probeerde nog politiek correct te zijn’ maar ze zou het toch wel erg fijn vinden wanneer de snowboarders de skiërs alleen laten. Dus, laat de shitstorm maar komen!

Na het interview barstte het internet natuurlijk uit haar voegen. Wanneer ‘s werelds allerbeste skiër zo’n opmerking maakt dan kan je er donder op zeggen dat het voor gezeik gaat zorgen en dat is dan ook gebeurd. Vonn ligt aardig onder vuur bij zowel de snowboarders als de skiërs omdat het tegenwoordig niet meer dan normaal is dat die twee samen op één berg staan. Toegegeven, in de VS hebben ze een paar plekken waar antieke regelgeving voor een snowboard verbod zorgt, maar verder is die jarenlange strijd toch echt wel voorbij.

Lindsey Vonn kreeg naderhand vrij snel kritiek van haar teamlid Julia Mancuso, die gelijk afstand heeft genomen van de uitspraken en zegt juist heel veel van haar snowboard vrienden te houden. Dit lokte uiteraard weer een reactie uit van Lindsey Vonn op Twitter en wanneer je de Facebook pagina van Lindsey Vonn bekijkt dan is het een aardig zooitje in de reacties.

Lindsey Vonn

Lindsey Vonn geeft op haar beurt weer aan dat de woorden uit dit interview uit verband worden getrokken en daar zit misschien wel een kern van waarheid in, maar eerlijk is eerlijk. Anno 2016 hebben we het eigenlijk niet meer over de spreiding tussen skiërs en snowboarders, toch?

Het zal nog wel even duren voordat deze shitstorm gaat liggen aangezien Lindsey Vonn aardig wat heeft los gemaakt. Wat één interview voor je kan doen..!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws