Nieuws - 1 december 2018   12:10 Lindsey Vonn mist Lake Louise, doet openhartig interview

Door:

Even wat anders dan al het freestyle geweld! Lindsey Vonn is bezig aan haar laatste seizoen, maar door een crash mist ze Lake Louise. Toch keert ze waarschijnlijk terug! 

Lake Louise staat bij de raceski fans ook wel bekend als Lake Lindsey. De meest succesvolle vrouwelijke skister ter wereld heeft een bijzonder goede track record in Lake Louise en nu ze aan haar laatste seizoen bezig is, waarbij ze een laatste kans heeft om het record van Ingemar Stenmark te beaten, is het extra zuur dat ze hier niet aan mee kan doen.

Tijdens de training voor de Super-G in Copper Mountain ging ze onderuit en dat heeft haar wederom een knieblessure opgeleverd. Geen shocking zaken, maar het betekent wel dat ze weer even aan de kant moet staan. En dat terwijl Lake Louise voor Lindsey Vonn absoluut dé plek is om te kunnen winnen.

Vonn is er in ieder geval hard voor aan het vechten om zo snel mogelijk weer op de ski’s te gaan staan en weer te knokken voor overwinningen. Ze heeft aangekondigd dat dit haar laatste seizoen zal zijn binnen het World Cup circuit, maar hier zit nu toch wel een grote ‘maar’ aan!

In de openhartige video die ze gisteren online heeft gezet, zegt ze namelijk dat ze volgend jaar, ondanks het feit dat ze stopt als World Cup skiër, toch nog een keer terug zal keren in Lake Louise voor een laatste keer. Ze wil deze stop hoe dan ook nog een keer doen en wat is nu een betere wedstrijd om een einde achter haar carrière te zetten, dan die van Lake Louise?

Bron:

Foto: Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws