Nieuws - 16 februari 2016   8:58 Lindsey Vonn gaat uit de kleren voor Sports Illustrated!

Door:

Jawel, de allerbeste Downhill skiër ever is uit de kleren gegaan voor de welbekende Swimsuit Edition van het magazine Sports Illustrated. Voor het blad is Lindsey Vonn naar een klein Caribisch eilandje gegaan waar ze een speciale bodypaint shoot heeft gedaan en alle foto’s zijn inmiddels gepubliceerd. Let op, ze zijn een tikkie NSFW!

Ze is inmiddels officieel niet alleen de meest succesvolle vrouw op de lange latten, maar ook de meest succesvolle downhill skiër in het algemeen! Buiten haar prestaties op de piste staat ze als topsporter toch ook behoorlijk in de spotlights en dat terwijl ze zelf zegt dat ze helemaal niet zoveel zelfvertrouwen heeft naast de pistes. Daar is hier in ieder geval weinig van te merken want tijdens de fotoshoot met Sports Illustrated heeft mevrouw helemaal niks aan en doet ze het alleen met een likje verf in de vorm van een badpak!

Lindsey Vonn is geen vreemde bij de Sports Illustrated Swimsuit Edition want heel wat jaren geleden heeft ze ook al een keer in het blad gestaan. Toen stond Lindsey Vonn ergens op de pistes met haar skiboots aan een bikini te showen en dat is deze keer dus wel anders! Tijdens deze shoot staat, of beter gezegd ligt, ze op het eilandje Petit St. Vincent, een klein tropisch paradijsje van 0,5km² vlakbij Barbados.

Overigens heeft ze ook al een keer in de normale editie van Sports Illustrated gestaan en destijds was dat niet zonder gedoe! Vonn stond in 2010 voorovergebogen op de cover van het magazine waardoor een hele discussie oplaaide over ‘waarom vrouwen altijd als sekssymbool weergegeven moeten worden’. Tja, dat alpineskiërs in die pose staan als ze een afdaling maken was dan maar even vergeten.

Anyway, we hebben de foto’s van Lindsey’s nieuwste shoot hieronder voor je verzameld, maar we waarschuwen je nog een keer, de foto’s zijn een tikkie NSFW dus zorg dat je baas niet meekijkt!

Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn

Bron:

Foto's: Sports Illustrated

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws