Nieuws - 26 oktober 2017   15:04 Lindsey Vonn: Is ze weer single?

Door:

Het leven van een topatleet is niet altijd even makkelijk. Met veel reizen wordt het vasthouden van een relatie een aardige opgave. De grote vraag is dan ook, is Lindsey Vonn nu weer single? 

Ja ja, Snowchamps Boulevard is weer live! Het nieuwste gerucht uit de sneeuwwereld is namelijk dat de meest succesvolle skiër ever weer single is. Lindsey Vonn had een tijd lang een relatie met een coach uit de American Football wereld, maar het ziet er naar uit dat daar nu een einde aan is gekomen!

We hebben het wel met d’r te doen. Eerst heeft ze een relatie met Tiger Woods en dat ging uit elkaar omdat de drukke schema’s van beide atleten het niet toe lieten. Toen kreeg ze een relatie met een coach van de Los Angeles Rams en ook dat lijkt nu dus voorbij te zijn. Lindsey Vonn is namelijk superactief op social media en als ze volle bak in een relatie zit dan laat ze dat doorgaans ook aan alle kanten zien, maar nu is het al dik een maand stil op dat vlak. En om het nog duidelijker te maken, ze post de laatste tijd steeds vaker teksten over het feit dat ze zich eenzaam voelt. Dit zal er niet over gaan dat ze d’r hondjes mist… Toch? Toch?!

Dit is dan ook niet heel erg vreemd want het wedstrijdseizoen gaat weer beginnen en dan is het ook nog eens een Olympisch jaar waardoor er éxtra druk op de ketel zit! Als je vriend dan ook nog eens een super druk leven heeft dan is dat zo goed als niet te combineren. Ze heeft op social media nog niet met zoveel worden gezegd dat de relatie uit is, maar als je het meerdere keren over eenzaamheid hebt… Dan is de kans aanwezig dat het aardig aan het rommelen is.

Anyway, als ze weer single is dan gaat het voor alle dudes een taaie worden om Lindsey Vonn te strikken! Zelf heeft ze eerder al een keer aangegeven dat mannen meestal niet op haar af durven te stappen en dat ze dat toch wel jammer vindt, maar ach, we geloven er geen zak van dat ze als beste skiër ter wereld te weinig aandacht krijgt. Aankomend weekend staat de eerste wedstrijd in ieder geval alvast op de planning in Sölden, dus je kan nog in rap tempo die kant op gaan en proberen Lindsey Vonn te versieren met je charmes. Dus mannen, je weet wat je te doen staat!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws