Nieuws - 8 februari 2013   9:52 Liquid Image Summit Series

Door:

Niet zomaar een skibril… 

Wat is nou leuker dan de schuivers die je maakt op de piste vastleggen op camera? Kan je iedereen mee laten genieten hoe jij net iets te optimistisch bezig was! Er zijn inmiddels heel veel manieren om je ski-moves te filmen, de GoPro bijvoorbeeld is een goed voorbeeld van een helm camera. Maar, wat nou als je geen losse camera meer nodig hebt?

De Liquid Image Summit Series is een lijn skibrillen waar een HD camera IN de skibril zit! Net boven je neus zit de camera verborgen, waardoor je hem dus altijd bij je hebt en je camera altijd goed afgesteld is.

Liquid Image Summit Series

Liquid Image bied twee versies aan van deze skibril. Zo is er de Liquid Image Summit Series HD, met een 720p HD camera, en de Liquid Image Summit Series HD 1080, met zoals de naam al weggeeft, een full HD 1080p camera.

Deze skibril bezit alle benodigdheden om je camera te bedienen. Aan de rechterkant van de skibril zit de power en sluiter knop. Wanneer je de instelling van je camera wil aanpassen kan dit door gebruik te maken van deze knoppen, en vervolgens op het LCD display aan de bovenkant van de skibril de instellingen af te lezen. Wanneer je de sluiter gebruikt hoor je een kleine piep, om je te laten weten dat de camera is begonnen met filmen. Stoppen met filmen, of juist de camera weer aanzetten kan dus heel makkelijk, zonder dat je eerst je bril weer af moet doen.

Verder beschikt de Summit Series over een oplaadbare batterij, die verstopt zit aan de linkerkant. Door een klepje open te maken kan je snel de batterij verwisselen. Verder krijg je een SD kaart, een USB kabel en een kabel om de skibril aan te sluiten op de TV.

Liquid Image Summit Series

Standaard zit er op de Summit Series een Ionized anti-beslaan lens op, geschikt voor dagen met veel zon. Wanneer je wat minder zon hebt kan je de meegeleverde amber lens simpel op de skibril zetten. Liquid Image verkoopt overigens nog een hele lading aan andere lenzen, mocht je aan de meegeleverde niet genoeg hebben.

De Summit Series HD is te koop vanaf €195,-, voor het Summit Series HD1080 model zal je €245,- moeten betalen.

Liquid Image Summit Series

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

29 november 2020

Zondag WTF #407

Weer een week voorbij, laten we hopen ook een week dichterbij een fatsoenlijke sneeuwvakantie. Toch?  Lees Meer…

Meer Nieuws