Nieuws - 8 februari 2018   14:52 Lisa Zimmermann is uit de kleren gegaan voor Duitse Playboy

Door:

Nou, Lisa Zimmermann weet wel wat een beetje timing is! Zo vlak voor de Olympische Spelen heeft ze zichzelf nog even mooi in de spotlights gezet. Ze heeft haar skipak namelijk uit gedaan en is in volle glorie te bewonderen in de Duitse Playboy! 

‘Lisa Zimmermann nackt im Playboy’, aldus de nieuwskoppen bij onze oosterburen. Jawel, de freestyle chick heeft de kleren uitgetrokken voor het mannenblad! Dus, kijk je even mee? De eerste vrouw die een Double Cork neer wist te zetten in een freestyle competitie gooit zichzelf aan de vooravond de Olympische Spelen dus vol in de aandacht, aangezien deze foto’s gegarandeerd de hele wereld over zullen gaan. Diezelfde Spelen kan ze zelf helaas niet meemaken, omdat een knieblessure flink in de weg zit.

Goed, nu staat ze dus in de spotlight omdat ze naakt in de Playboy staat! Daar heeft ze zelf overigens heel weinig moeite mee. “Ik heb er weinig problemen. Het is wel spannend, maar wel leuk”, aldus Zimmermann in het interview tegen Playboy Duitsland. Voor de shoot is ze uit de kleren gegaan in de kou op 1700 meter hoogte. “Het was koud! Maar ik dacht alleen maar aan de mooie foto’s. Het zou anders zijn als het resultaat niet zo mooi was.” Ook haar vriendje had er geen moeite mee dat ze uit de kleren gaat voor de wereld. “Toen ik het aan hem vroeg zei hij dat hij het wel sexy vond. Hij had er geen moeite mee.” Overigens heeft ze haar familie pas heel laat iets laten weten, ver nadat de foto’s gemaakt zijn.

Lisa ZimmermanOngecensureerde versie zien? Klikken!

Zoals gezegd heeft ze er zelf totaal geen moeite mee om naakt op de foto te gaan, zo heeft ze al een keer een naaktfoto gedeeld op Instagram. “Het is geen big deal. Iedereen heeft wel eens naakte mensen gezien, toch? Ik snap die terughoudendheid niet. Ik zit goed in m’n lichaam, misschien maakt mij dat anders dan anderen. Als iedereen naakt zou zijn, zal je zien dat bijna niemand een modellen figuur heeft. Iedereen is anders en dat kan je maar beter accepteren.”

De volledige shoot is terug te vinden in de nieuwe Duitse Playboy die nu te koop is en uiteraard kan je ook nog even kijken naar Playboy.de. NSFW, uiteraard!

Lisa Zimmerman

Bron:

Foto's: Playboy.de - meer zien? Koop de Duitse Playboy!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws