Nieuws - 7 maart 2020   15:03 LIVE: X Games Norway 2020 dag #1

Door:

Van Vrouwen Snowboard Big Air tot Ski Knuckle Huck, X Games Norway 2020 heeft voor dag #1 alle sluizen open gezet richting de buitenwereld dus klik snel door voor alle tijden én livestreams. Zit je trouwens goed? Want je bent de hele middag en avond onder de pannen!

Normaliter blijft alles achter slot en grendel, waardoor we er niet al teveel van mee kunnen genieten. Ja, via de edits die naderhand via X Games zelf weer online komen. Maar het is toch vele malen leuker om het live mee te gluren! En als X Games dus een keer besluit om haar streams open te gooien, dan maken we daar maar wat graag gebruik van.

Te starten met dag 1 van X Games Noorwegen waar genoeg te beleven valt. Je kunt namelijk al vanaf half 4 kijken naar vrouwen snowboard big air en dit alles gaat door tot half negen in de avond met de knuckle huck.

Is dat nice of is dat nice?

Dat is inderdaad nice. Overigens zijn er volgens het officiële schema geen semi’s, maar we weten dus even niet hoe dat in elkaar zit. Hoe dan ook, gewoon aanslingeren en dan kom je er zelf achter. Hieronder even kort het schema, verder naar onder alle streams:

15.30 uur: Vrouwen Snowboard Big Air
16.30 uur: Vrouwen Ski Big Air
17.30 uur: Mannen Snowboard Big Air
18.30 uur: Mannen Ski Big Air
19.30 uur: Snowboard Knuckle Huck
20.30 uur: Ski Knuckle Huck

15.30 uur: Vrouwen Snowboard Big Air

16.30 uur: Vrouwen Ski Big Air

17.30 uur: Mannen Snowboard Big Air

18.30 uur: Mannen Ski Big Air

19.30 uur: Snowboard Knuckle Huck

20.30 uur: Ski Knuckle Huck

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

25 oktober 2020

Zondag WTF #402

Ooit gehoord van geitenyoga? Het is een ding blijkbaar. En wat doen dronken Russen wanneer ze in het leger zitten en er tanks voor hun neus staan? Het is WTF time! Lees Meer…

Nu Oostenrijk op twee deelstaten na volledig oranje kleurt op de kaart met reisadviezen, is het nog maar afwachten wanneer je als Nederlander weer enigszins normaal op vakantie kan naar het Alpenland. Toch is er een sprankje hoop, twee regio’s in Oostenrijk vallen namelijk buiten de code oranje regels!  Lees Meer…

Meer Nieuws