Nieuws - 8 maart 2020   10:03 LIVE: X Games Norway 2020 dag #2

Door:

Heb je genoten van de eerste X Games Norway 2020 dag? Hij zat namelijk écht ramvol met leipe wedstrijden, dus hoog tijd om dag twee aan te slingeren!

Man, man, man… Wat hebben we zitten genieten zeg! En dan bedoelen we niet alleen de zakken chips en biertjes, maar vooral ook de show die de atleten voor ons in petto hadden.

Kijk. Die biertjes gingen er prima in hoor, laten we dat even duidelijk hebben, maar dat kwam ook wel omdat de wedstrijden meer dan prima waren om naar te kijken. Hoog tijd dus voor dag twee, waar er op de slopestyle course gestreden gaat worden om de medailles.

10.30 uur: Vrouwen Snowboard Slopestyle
11.00 uur: Vrouwen Ski Slopestyle
13.30 uur: Mannen Snowboard Slopestyle
14.00 uur: Mannen Ski Slopestyle

10.30 uur: Vrouwen Snowboard Slopestyle

11.00 uur: Vrouwen ski slopestyle

13.30 uur: Mannen Snowboard Slopestyle

14.00 uur: Mannen Ski Slopestyle

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Nu Oostenrijk op twee deelstaten na volledig oranje kleurt op de kaart met reisadviezen, is het nog maar afwachten wanneer je als Nederlander weer enigszins normaal op vakantie kan naar het Alpenland. Toch is er een sprankje hoop, twee regio’s in Oostenrijk vallen namelijk buiten de code oranje regels!  Lees Meer…

WTF

18 oktober 2020

Zondag WTF #401

Een week dichterbij de winter en nog steeds dezelfde ellende. Anyway, tijd voor een beetje chillmode en een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws