Nieuws - 10 april 2019   13:21 Loranne Smans & Niek van der Velden krijgen invite voor Audi Nines 2019

Door:

Oh yeah, Niek van der Velden en Loranne Smans hebben een invite gekregen voor het brute evenement Audi Nines 2019!

Na het NK/BK in LAAX zullen beide atleten dus hun snowboards nog even in moeten pakken voor een volgende trip aangezien én Niek én Loranne naar Audi Nines mogen afreizen.

Het harde werken wordt dus beloond en behalve blij zullen beide atleten eveneens trots zijn dat ze het goede nieuws hebben gekregen. En met hen nog vele anderen waarschijnlijk want als we ergens enthousiast van worden zijn het wel berichtgevingen als deze!

want niet alleen staat Audi Nines garant voor dikke shots én progressie, überhaupt onderdeel uitmaken van een event waar enkel en alleen ‘s werelds beste atleten komen is gewoon grandioos te noemen. Right? Loranne Smans liet overigens via haar social media kanaal weten erg blij te zijn met de gang van zaken:

Waar Niek via z’n Instastory uit z’n dak ging. Waar je vorig jaar nog de kans had om beide atleten op een plek tegen te komen, daar zal het dit jaar anders gaan worden. Voor Loranne Smans gaat het avontuur namelijk naar Obergurgl, waar Niek van der Velden z’n navi op Sölden mag gaan zetten. Daar zal Niek van der Velden grote namen tegen gaan komen zoals Sven Thorgren, Stale Sandbech en James Woods, maar ook Sebbe de Buck komt naar Audi Nines 2019 in Sölden.

Voor Loranne wordt het eveneens samen senden met grote namen, want Jamie Anderson, Anna Gasser, Sarka Pancochova, Sarah Hoefflin en Miyabi Onitsuka zullen ook de week van 22 tot 27 april 2019 in Obergurgl zijn.

We konden al niet wachten, maar met dit nieuws staan we al helemaal te stuiteren van enthousiasme. Het wachten is dan ook op de eerste beelden die vanuit deze twee plekken gaat komen en we zullen er alles aan doen om er bovenop te zitten. De course van de heren is hierrrr te begluren overigens, net zoals de deelnemerslijst die je hierrrr vindt. Verder is de course van de vrouwen achter deze blauwe tekst te vinden, houd ons dus in de gaten voor al het nieuws!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws