Nieuws - 21 maart 2019   14:06 Louis Vuitton lanceert eigen freeride ski’s

Door:

Als je echt next level swag mode wil gaan, dan ben je bij deze gecoverd. Louis Vuitton verkoopt vanaf nu ook ski’s! 

Als je het nektasje, de slippers en de pet al hebt, dan moet je toch op zoek naar wat anders! Louis Vuitton wil dat jij écht next level swagmode naar beneden gaat in de winter en dus hebben ze een paar ski’s in de winkel staan. Rasechte Luis Vuitton ski’s.

En zoals je kan verwachten zijn die krengen ook meteen lekker aan de prijs! Want ja, je kan je merk natuurlijk niet zomaar in de uitverkoop knikkeren. En zoals het een beetje hoort bij zo’n merk zijn de specs ook amper te vinden, maar voor $5200 mag je ze hebben.

Het zijn namelijk een paar freeride ski’s, maar hoe breed die latten onder de voet zijn? No clue. Maken ze simpelweg niet bekend. Maar hey! Je hebt Louis Vuitton ski’s dus who cares?

Wel een bonuspuntje, je krijgt er een matchend paartje stokken bij. Verder weten we dat er een houten kern in zit van populieren hout, dat je volledige ABS sidewalls hebt en daar blijft het wel een beetje bij. Maar goed, als echte swagger heb je natuurlijk ook pure schijt aan de specs en wil je gewoon keihard shinen met deze latten onder je voeten.

Het design is in ieder geval door het team van Louis Vuitton zelf gedaan en gaat door het leven als Damiet Graphite Alpes design. Whatever dat mag betekenen. Ahjoh, als je ze besteld heb je in ieder geval een hele unieke set in je skibunker staan!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws