Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Lynsey Dyer
Lynsey Dyer is haar eigen podcast begonnen die je nu kunt beluisteren

Gepost op

Is er ook iets wat ze niet kan?! Lynsey Dyer had een idee en dat zag ze na een tijdje nog steeds zo erg zitten dat ze besloot om het aan te pakken. Het starten van een podcast was het plan en dit alles heeft ze uitgewerkt, met als resultaat dat er al vijf afleveringen op je staan te wachten!

Vijf!? Yup, wanneer je fan bent van podcasts én van wintersport dan ben je met Lynsey Dyer aan het goede adres. In ieder geval, daar gaan we even vanuit, want om meteen maar even heel eerlijk met je te zijn… We hebben niet alles afgeluisterd.

We weten het, het is een beetje tegen onze principes in om over dingen te schrijven die we niet interessant vinden, maar deze wilden we wel even met je delen. Want tja, we zijn nou eenmaal niet van die diehard luisteraars, maar dat wilt natuurlijk niet meteen zeggen dat jullie dat ook niet zijn. Zelf hebben we het concentratievermogen van een dood konijn en als iemand al een verhaal vertelt dat langer duurt dan 4 zinnen dan zitten we vaak al in een compleet andere dimensie.

Wat te doen daar? Geen idee, beetje dromen, tot de conclusie komen dat het ‘in je handen klappen’ eigenlijk gewoon jezelf slaan is omdat je blij bent. Of opmerken dat om er voor te zorgen dat je kunt slapen, je moet faken dat je slaapt. Of dat, naarmate de tijd vordert, geschiedenislessen alleen maar langer gaan duren en lastiger worden te begrijpen. Of…

…Anyway, we dwalen af. Lynsey Dyer heeft dus een podcast gestart en die hebben we hieronder voor je klaar gezet. Daarin gaat ze verschillende personen in haar ‘show’ naar voren halen die allemaal geïnterviewd worden en een verhaal te vertellen hebben. Check ‘m!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer