Nieuws - 10 februari 2019   16:58 Maak je vakantie episch met de ultieme Snowchamps™ wintersportbingo!

Door:

Heeft je wintersport met (schoon-)ouders een schop onder z’n kont nodig? Of wil je je vakantie met vrienden gewoon nog epischer maken dan dat hij al is? Start dan de Snowchamps wintersportbingo!

Vraag ons niet waarom, maar op een of andere manier komen de beste ideeën in Oostenrijk meestal na een uurtje of vier in de middag. Dan schijnt er namelijk zo’n moment te zijn dat je het hele leven helder inziet én ook nog eens extra goede plannen kunt maken.

En dat die plannen soms niet helemaal reëel zijn laten we dan maar even voor lief, maar er zijn dus ook momenten dat er wel degelijk iets geniaals tussen zit. Zo ook dit idee, want waarom zou je je wintersportvakantie met vrienden niet gewoon even naar een hoger gelegen niveau willen tillen? Wellicht is het niet eens nodig en heb je al een grandioos mooie vakantie, maar dan alsnog kan je via deze weg er een mooie twist aangeven. Sure, het kan ook meteen een oplossing zijn voor die saaie wintersport met ouders en familieleden.

Whatever floats your boat zullen we maar zeggen, maar laten we wel wezen: een beetje actie in de tent is nooit erg en dan hebben we het niet alleen over de apres ski, want er is ook nog genoeg te beleven in zo’n week. Wist je namelijk ook dat er een hoop uitdaging kan zitten in het dagelijks werk wat je overdag doet met het skiën en/of snowboarden? Nee? Mooi, want dan ga je hieronder iets moois tegenkomen. Aanschouw, de ultieme Snowchamps™ wintersportbingo!

Wat houdt het in, wat moet je doen

Wat houdt het in? Stel je deze vraag nou serieus? Wie heeft er nou nog nooit van bingo gehoord? Die persoon moeten we echt nog een keer tegenkomen, want iedereen weet hoe je bingo moet spelen. Dat ga je dan ook doen, maar het is dit keer niet enkel en alleen een streep zetten door een nummer nadat een grijze, muffe, ouwe kerel met een bril op ‘m heeft opgenoemd.

Nee, dit is next level. Dit is arbeiten. Dit is jezelf uitdagen om iets geks te doen waar je normaal gesproken nooit van had gedacht dat je het zou gaan doen en wie weet ga jij er wel met de hoofdprijs vandoor. Die je zelf hebt verzonnen. Dus dat is wel even zaak om van te voren even te doen. Heb je ‘m gefixt met je groep? Mooi, dan is dit de wintersportbingo.

Wintersportbingo

 1. Eigen frituurpan meenemen en snacks frituren op je balkon met bergen op de achtergrond
 2. Ga op je bek en kom er achter dat je een yardsale hebt gedaan
 3. Drink een biertje van een onbekende op
 4. Doe een 360 op de schans in het funpark
 5. Maak een selfie in de lift met een vreemde
 6. Ski/snowboard het terras op
 7. Proost met je groep op Snowchamps met als eindleus: let’s focking go!
 8. Skister/skier versieren in de lift
 9. Afterparty in de douche (naakt is geen must)
 10. Ski/snowboard onder het bord/doek slow door
 11. Neem de laatste lift van de dag omhoog
 12. Switch met een vriend(-in) van het andere geslacht van kleding voor een dag
 13. Ga bovenop een “uitzichtpunt” staan en schreeuw dan keihard “im the king of the wooooooorld”
 14. Vraag een nummer van John West aan in de kroeg, als hij afgespeeld wordt mag je ‘m afvinken
 15. Neem de eerste lift van de dag omhoog
 16. Ga met z’n tweeën door een poortje bij de lift
 17. Eet broodje knakworst als ontbijt, lunch en avondeten
 18. Bestel een rondje Jägermeister voor de groep met wie je bent
 19. Probeer de bar man/vrouw te versieren met een van deze slechte openingszinnen
 20. Ga met z’n drieën door een poortje bij de lift
 21. Switch met vrienden van gear voor een dag
 22. Pis je eigen naam (of iets) in de sneeuw, als de anderen kunnen raden wat er staat mag je ‘m afvinken
 23. Leg meer dan 40 kilometer af op een dag per ski/snowboard
 24. Neem een slok van je biertje na een lange dag en zeg daarna net iets te hard zodat de mensen om je heen het horen “zo, dit heb ik écht verdiend na één run”

Wintersportbingo

Delen

Sla dat ding van hierboven dus als een snelle rakker op en share ‘m met je vrienden want de shit is aan. En om je aan te moedigen om op te sturen vragen we je nu om je Snowchamps wintersportbingo op te sturen! Enige wat we van je vragen? Stuur je acties inclusief je bingo kaart op en eens in de zoveel tijd pakken wij iemand eruit die we iets leuks toesturen. Deze actie blijft lopen totdat we geen zin meer hebben, dus dat kan nog wel even duren. Snel op jacht dus naar die geniale acties en bingo’en maar! Overigens zijn we ook fan als je ons (@snowchampsnl) tagged in je Instastory, dus let’s go!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

14 juli 2019

Zondag WTF #338

Weer een zondag dichterbij de wintermaanden, ook al duurt het nog erg lang. Het is chilltime met een bunch aan WTF voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was toch zomer? Met deze afkoeling gaan we bijna denken dat de winter er weer aan zit te komen. Anyway, het is chill time met de zondag WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws