Nieuws - 2 december 2015   17:39 Maak kennis met #6: Evelyn

Door:

De welbekende Maak Kennis Met reeks wordt even voor een ander doeleind ingezet en wel dat we nieuws hebben! Vanaf vandaag kunnen we het namelijk eindelijk van de hoogste toren schreeuwen want Snowchamps heeft er een nieuwe aanwinst bij! Maak na de klik kennis met onze nieuwste blogster en ontdek wie ze is, waar ze warm voor loopt en wat je de aankomende periode van haar kan gaan verwachten. Haar naam? Evelyn!

Hey there! Ik ga vanaf vandaag regelmatig wat female input inbrengen op Snowchamps, maar laat ik mezelf eerst even voorstellen: Ik ben Evelyn, gek op reizen, boardsporten, outdoor activiteiten en IT. Over de eerste drie dingen schrijf ik met name op mijn eigen blog: Style Spy. Met IT houd ik me vooral bezig tijdens mijn werk als UX designer bij een start-up in Groningen.

Style Spy reis- en lifestyleblog

Wat betreft mijn blog: Style Spy is letterlijk een spy in mijn style (lifestyle). Toen ik begon met bloggen onder de naam Style Spy wist ik nog niet welke kant ik op ging. De woorden spy en style vond ik een veilige combinatie als afspiegeling van mijn eigen stijl.

Style Spy

Momenteel bestaat die stijl uit veel reizen, boardsporten en het spotten van leuke gadgets, tools en fashion die met de adventure lifestyle te maken hebben.

Reizen

Wat betreft reizen: dat doe ik zoveel mogelijk naast mijn werk en de ene keer ga ik op stedentrip, de andere keer backpacken. Dit jaar heb ik geloof ik, op mijn wereldreis na dan, de meeste tripjes in één jaar gemaakt. Ik ben maar liefst 7 keer op pad geweest. Deze reizen waren heel divers, maar over het algemeen meestal avontuurlijk. Zo ben ik dit jaar op roadtrip door Frankrijk geweest, heb ik gebackpackt door Peru en een aantal stedentripjes in Europa gemaakt. De sneeuw ben ik dit jaar nog niet in geweest. De volgende wintersporttrip staat gepland op 17 januari. Ik neem jullie dan mee naar de Dolomieten in Italië.

Maar voordat ik naar de Dolomieten vertrek, ben ik flink aan het oefenen op de borstelbaan hier in de stad Groningen. En die baan is me niet goed gezind, voor elke fout die je maakt word je namelijk genadeloos gestraft! Over 5 weken hoop ik een uur te overleven zonder te vallen.

Snowboarden

Per toeval kwam ik erachter dat ik snowboarden leuk vond. Met vrienden deden we een avondje snowboarden in een indoorhal in Den Haag en hoewel ik niet veel verder dan onderaan de sleepliften kwam, heb ik het 5 jaar later nog een kans gegeven. De typische snowboard angst voor sleepjesliften moest overwonnen worden (het is een hel) en dat deed ik door een week lessen te nemen in Frankrijk (Saint Jean D’arves).

Style Spy

Via Style Spy wil ik lezers aansteken om lekker te doen wat je leuk lijkt no matter the age. Buiten je comfortzone gaan en met name boardsporten te proberen en (avontuurlijke) reizen te maken door te laten zien hoe ik dat allemaal zelf doe (met vallen en opstaan). Ik schrijf ook veel over mijn progressie als amateur boardsporter en wil zoveel mogelijk mensen inspireren. De meeste boardsporten kan ik aardig, maar ik ben in geen van allen echt heel goed. Met snowboarden bijvoorbeeld, begon ik pas op mijn 22e(!).

Style Spy & Snowchamps

Via Snowchamps houd ik jullie op de hoogte van nieuwe wintersport locaties, styletrends, reisreports in de sneeuw en wie weet wat er nog meer komen gaat in de toekomst! Aan het eind van 2016 hoop ik dan eindelijk, na 2 jaar sparen, met mijn vriend een boardsports wereldreis te maken. Ik wil dan zoveel mogelijk surfen, longboarden, snowboarden en daarbij genieten van de natuur, andere culturen, beter worden en adrenaline boosts.

Benieuwd wat er komen gaat? Come and spy with me. Tot snel!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws