Nieuws - 16 februari 2020   11:29 Man overleden na val in Superpipe

Door:

Een wel heel bizar nieuwtje uit de States. Een 83-jarige man is overleden in Aspen nadat hij in de superpipe is gevallen! 

Hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren is nog heel erg onduidelijk, aangezien niemand ook maar iets heeft zien gebeuren. ‘s Ochtends werd de man namelijk simpelweg gevonden in de massive pipe van Aspen Snowmass. Uiteraard werd de reddingsdienst direct ingeschakeld en hebben ze alles geprobeerd om de man te redden, maar later in het ziekenhuis bezweek de man toch aan zijn verwondingen.

Een onderzoek is ingesteld naar de oorzaak van de crash en een eerste voorzichtige conclusie is al wel getrokken. Tijdens het ongeval was er namelijk dichte mist in het gebied en vermoedelijk dat de man daardoor een verkeerde afslag heeft genomen. Waarschijnlijk is hij over de koning heen geskied en viel toen met redelijke snelheid de pipe in.

De man droeg wel een helm, maar door de klap in de pipe heeft hij meerdere zware interne verwondingen opgelopen. na een snelle actie van de reddingsdienst is de man naar het ziekenhuis gebracht waar ze nog twee dagen bezig zijn geweest om de man te redden, maar toch bezweek hij daar aan zijn zware verwondingen.

Er zal nog verder onderzocht worden of bijvoorbeeld netten en borden niet correct zijn geplaatst en aangezien het hier gaat om de Verenigde Staten, zit de kans er dik in dat deze zaak nog wel een staartje gaat krijgen!

 

Foto: ESPN Images

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws