Nieuws - 2 juli 2016   13:09 Mannen opgelet, Lindsey Vonn is naar je op jacht!

Door:

Terwijl jij van de regenachtige Nederlandse zomer zit te ‘genieten’ zit ski-chick Lindsey Vonn thuis alleen naar Netflix te kijken en haar Snapchat bij te werken. De Amerikaanse is daar blijkbaar helemaal klaar mee en ze is op zoek naar een nieuwe man in haar leven! 

Yep, we gaan even op de paparazzi tour hier bij Snowchamps maar dat is natuurlijk niet zonder reden. Als Lindsey Vonn namelijk aangeeft dat ze op zoek is naar een man dan moeten we dat zo snel mogelijk met de rest van de wereld delen! Want zeg nu zelf, wie wilt er nu niet de wereld rondreizen met de 31-jarige skiër?

In een interview met CNN heeft ze aangegeven dat ze helemaal niet de persoon is om alleen te leven en dat ze tot nu toe geen succes heeft gehad met de mannen. Ze heeft een tijd een relatie gehad met Tiger Woods maar deze liep spaak doordat ze beide een bijzonder drukke agenda hadden en elkaar daardoor bijna niet meer konden zien. Lindsey is daarom ook op zoek naar een gewone normale vent maar het is voor haar niet makkelijk om zo’n persoon te vinden.

“De meeste normale mannen zijn zo geïntimideerd dat ze niet op me af durven te stappen. Degenen die daar wel het zelfvertrouwen hebben juist weer té veel zelfvertrouwen. Ik wil iemand die wel zelfvertrouwen, maar geen gigantische ego heeft. Iemand die mij ondersteund in alles wat ik doe en mij niet tegen houdt maar juist aanmoedigt.” Oftewel, je hoeft echt een superstar te zijn om met Lindsey Vonn te daten, als je maar humble genoeg bent om je ego aan de kant te zetten.

Overigens ook goed om te weten, als je niks hebt met honden kan je maar beter thuis blijven. Ook zal je eerst de goedkeuring van haar vader moeten krijgen aangezien dat ook een aardige dealbreaker kan zijn! En eh, Lindsey Vonn wilt ook graag een gezin starten dus je moet ook wel klaar zijn om een paar kinderen op de wereld te zetten. Maar hey, kids hebben met de beste vrouwelijke skiër ooit, het kan slechter! Nog niet overtuigd? Misschien helpen deze foto’s je wel!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws