Nieuws - 15 december 2016   17:48 Mannen opgelet: Mikaela Shiffrin kan niet wachten op een date

Door:

MANNEN! Wat je ook aan het doen bent, gooi het NU aan de kant want dit is heel belangrijk nieuws. Mikaela Shiffrin, de 21-jarige Amerikaanse alpineskiër, heeft al heel lang geen date gehad en eigenlijk heeft ze daar wel heel erg veel zin in! 

Man, het leven van een vrouwelijke topskiër gaat blijkbaar niet over rozen! Eerst was het al Lindsey Vonn die geen date kon vinden (maar dat inmiddels wel heeft) en nu dus Mikaela Shiffrin. De kampioene is nog maar 21-jaar en met haar looks zou je denken dat ze geen moeite heeft om een date te vinden, maar dat ligt blijkbaar toch echt anders.

“Buiten het sporten heb ik nooit zoveel meegemaakt. Mijn programma zit van maandag tot zaterdag stampvol”, aldus Shiffrin zelf. Ze heeft op zondag meestal een vrije dag maar dan heeft ze rust nodig en daardoor gaat ze nooit uit. Veel tijd voor haar privéleven heeft ze dan ook niet, maar toch zou ze graag een keer een date willen hebben. En Mikaela Shiffrin is wat dat betreft toch wel van de oude stempel, ze wilt namelijk dat jij haar vraagt!

Echte goede tips voor een topdate geeft Mikaela niet dus je zal aardig creatief moeten zijn. Zelf geeft ze aan dat ze toch wel erg graag uit wilt gaan en als je haar Instagram account een beetje volgt dan kan je genoeg tips achterhalen. Ze houdt bijvoorbeeld van zingen, ligt graag op het strand en blijkbaar heeft ze ook wel een beetje een zwak voor auto’s. Het zal een aardige klus worden om alles in te passen in haar drukke schema maar hey, hoe vaak krijg je de kans om een 21-jarige Olympisch kampioen mee te nemen op een date? Contact gegevens hebben we niet maar als je even gluurt naar de agenda voor het WK alpineskiën weet je precies wanneer ze waar is. Sla je slag!

Bron:

Foto: Flickr / Team Tourismusverband Flachau, Wildbild

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws