Nieuws - 3 maart 2020   13:04 Marcus Kleveland voegt zich bij de GoPro familie

Door:

Dit is lekker nieuws van Marcus Kleveland en GoPro, want weet je wat dat ook meteen betekent?

Dat betekent dat er meer Marcus Kleveland op je beeldscherm komt. En willen wij meer of minder content met daarin de Noorse snowboarder Marcus Kleveland in de hoofdrol?

Inderdaad, meer. Meer! MEER!

Dus de enige vraag die we je nu nog stellen is het volgende: Can we get an amen?

Want dit is wel echt een meer dan prima nieuwsmomentje rondom Marcus Kleveland. Eerlijkheid gebied ons wel een beetje te zeggen dat we dachten dat Kleveland al enigszins bij de GoPro familie zat, maar dat was dus gewoon niet waar.

Ja, wisten wij veel. Die kerel stunt de pannen van het dak en is een ware acrobaat op een snowboard, als dat nog geen reden genoeg is voor GoPro om ‘m toe te voegen aan hun atletenbestand dan weten wij het ook niet meer. Maar goed, dat hebben ze nu dus ook gedaan en daar zijn we meer dan content mee.

Want denk je eens in hoe de aankomende video’s van Marcus Kleveland gaan worden als hij alle mogelijkheden krijgt van GoPro om er iets van te maken? Waarschijnlijk wordt er via de achterdeur wel her en der wat expertise gedeeld waardoor het niet anders dan een succes kan gaan worden.

Goede hoop hebben we zeker rondom deze samenwerking en het wachten is dus op de eerste beelden. Of, wait… Die eerste beelden kan je hieronder al zien, maar we weten dus niet perse zeker of die met de GoPro zijn gemaakt. Aan de kwaliteit van Marcus Kleveland z’n snowboarden ligt het in ieder geval niet.

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws