Nieuws - 8 juni 2019   15:23 Meegluren bij de swimsuit shoot van Lindsey Vonn voor Sports Illustrated Swimsuit Edition

Door:

“So excited to be back! My last shoot was in body paint so I’m excited to actually wear a bikini this time”, aldus Lindsey Vonn tegen de camera van Sports Illustrated voor de Swimsuit Edition. En laten we daar nou net de bewegende beelden van hebben!

Hoe we die tekst van Lindsey Vonn overigens moeten opvatten weten we nog even niet, ook al zal het ons eerlijk gezegd ook een worst wezen of dit dubbelzinnig opgevat moet worden of dat ze gewoon niet hoort wat ze nou eigenlijk zegt. Want laten we elkaar geen mietje noemen: Het is namelijk altijd fijn om Lindsey Vonn in bikini op een strand rond te zien waggelen!

Of liggen. Of hangen. Of… Naja, you get the point.

Ergens in maart kwam het nieuws naar buiten dat Lindsey Vonn dit ging in samenwerking met Sports Illustrated Swimsuit Edition zou gaan doen en nu zijn dus de behind the scenes beelden online gekomen. Dat gaat van bikini’s uitzoeken tot paraderen op het strand. Je kunt je dus op gaan maken voor beeldmateriaal waar je veel Lindsey Vonn in bikini voorbij ziet komen en dat doet je goed. Dat kan niet anders.

En de tekst “I’d have less clothes on than more”, die uit Lindsey Vonn d’r mond komt, zal daar vast aan meehelpen.

Vanaf hier is het wachten, wachten en nog meer wachten op de foto’s van Sports Illustrated Swimsuit Edition die vast uit gaat lekken en dat is iets wat we lastig vinden. Maar hey! Het moet gebeuren. Kan je nou echt niet wachten? Kijk dan even bij deze 29 hoogtepunten van Lindsey Vonn die we even voor je op een rijtje hebben gezet. Of als je graag wilt weten welke mannen ze niet heeft gedate dan ben je hier ook aan het goede adres.

Dan zetten wij deze video nog wel even een keer op full HD aan.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws