Nieuws - 30 juli 2018   16:31 Mees van Lierop heeft er een nieuwe sponsor bij: Xion Protective Gear!

Door:

Mees van Lierop doet goede zaken in de zomer want de freestyle skiër uit Bergeijk mag vanaf vandaag ook Xion Protective Gear aan z’n lijst van sponsors toevoegen. Lees na de klik wat Mees van Lierop z’n reactie was!

Want het seizoen mag dan wel voorbij zijn, de nieuwe staat alweer bijna voor de deur. Of eh… Nouja, toegegeven, wellicht is het nu even de hoop in ons die praat en duurt het uiteindelijk nog wel even voordat het seizoen weer begint, maar een sponsor aan je linken? Dat is elke dag wel prima om te mogen horen.

Zo ook bij Mees van Lierop die op het moment van spreken in Nederland is. Uitrusten kan de Bergeijkse skiër slecht en dus is hij nu druk bezig in SnowWorld Landgraaf om meters te blijven maken. En op de vraag hoe hij over de samenwerking met Xion dacht kwamen er uiteraard alleen maar mooie teksten uit de mond van de freestyle skiër. “Een nieuwe sponsor is altijd mooi en super fijn dat ik rond ben met Xion. Xion Protective Gear is een erg fijn bedrijf en niet geheel onbelangrijk: het merk is ook gewoon goed.” analyseert Mees van Lierop z’n nieuwe sponsor.

“Back protectors waren voor mij altijd iets wat ik liever niet dan wel droeg. Bij de meeste dagen dat ik ging skiën liet ik ‘m dan ook thuis omdat ze gewoon ongemakkelijk zaten bij het skiën, maar deze gear van Xion draag ik graag. Afgelopen seizoen skiede ik er ook al mee als proef en eigenlijk was er geen enkele reden om te klagen. Je voelt er niets van, het is warm, geeft protectie en het bedrijf is ook erg fijn om mee te werken en nu dus ook achter me te hebben. Al met al? Helemaal perfect deze samenwerking dus.”

Daarmee komt Xion Protective Gear in het mooie rijtje van Poederbaas, Sinner, HEAD en Protest, waar Mees van Lierop al eerder zijn handtekening onder een samenwerking zette.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws