Nieuws - 23 december 2016   15:47 Meld je nu aan voor de Junior Red Bull Crashed Ice Championship!

Door:

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar oud, een enorme fan van Red Bull Crashed Ice en is geen enkele downhill op schaatsen voor jou te gek? Klik dan snel verder want Red Bull Crashed Ice heeft de Junior World Championship in het leven geroepen en jij kan daar aan meedoen! Is die “5-second-warning” dalijk aan jou gericht?

Zo, klinkt dat even als een mooie uitdaging als je tussen de zestien en twintig jaar oud bent zeg. Het Red Bull Crashed Ice seizoen is met de Riders Cup al begonnen, maar de echte eerste wedstrijd laat nog even op zich wachten. Dat wachten biedt blijkbaar nog voordelen ook want met deze Junior World Championship biedt Red Bull Crashed Ice nog meer mensen de mogelijkheid om aan deze knettergekke sport mee te doen! Maar, waar moet je aan voldoen?

Eisen

Als het aan Red Bull ligt heb je een aantal dingen nodig. Zo moet je écht passie hebben voor de sport en committed zijn om jezelf zonder twijfel van die bizarre tracks af te gooien, maar ook je leeftijd speelt dus een belangrijke rol in het verhaal. Boven de twintig jaar oud mag je dus hier niet aan meedoen. Dit zijn overigens de basiseisen, aangezien de organisatie van Red Bull Crashed Ice ook nog eens een video van 30 – 60 seconden verwacht waarin jij je skills op het ijs laat zien. Nee, die dubbele rittberger kan je gewoon thuislaten, maar het is wel handig om te showen hoe goed je bent op schaatsen. Waarschijnlijk zullen ze kijken naar de mate waarin je tussen poortjes kunt schaatsen, over spullen heen kunt springen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Kan je dit allemaal? Good! Klik dan snel op deze blauwe tekst, vind bij het kopje SKILL de tekst ‘APPLICATION FORM’ en klik hierop. Dat document moet je invullen, samen met je video opsturen naar anaelle_poncet@redbullcrashedice.com en wie weet sta jij wel dalijk aan de start! Wij voelen ons overigens nog wel degelijk 18, maar helaas vindt de organisatie van Red Bull Crashed Ice dat niet genoeg om er ook daadwerkelijk aan mee te mogen doen. Beetje jammer dit.

Bron:

Foto: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws