Nieuws - 17 december 2017   12:48 Meld je nu aan voor een ticket richting Poederbaas Riders Choice

Door:

Graaf die vette GoPro beelden maar weer even op en speur nog maar eens tussen je actiefoto’s naar die unieke plaatjes waar je handjes alweer van gaan zweten. Het nieuwe evenement van Poederbaas, dat aankomend seizoen van start gaat, is op het moment van spreken namelijk volle bak op jacht naar de top 10 beste atleten uit de Benelux en daarover is nu meer bekend over geworden. Poederbaas geeft namelijk iedereen de kans om zichzelf aan te melden en daarmee in de picture te zetten!

De vorige keer toen we het nieuws te horen kregen dat Poederbaas met Riders Choice gaat komen kregen we nog niet veel tekst en uitleg uit het beaniebedrijf. Toegegeven, ze hebben het over de top 10 beste skiërs en snowboarders, maar toen we vroegen hoe dat nou eigenlijk allemaal zat met betrekking tot de atleten die langs mochten gaan komen kregen we geen reactie. Tot nu, want het blijkt namelijk zo te zijn dat ze niet alleen uit eigen expertise willen gaan werken!

PoederbaasFoto: Poederbaas

Poederbaas wilt namelijk ook de echte parels van de wintersport naar boven laten komen drijven en het maakt ze niet uit of je freestyle snowboarder bent of alpine skiër. Écht iedereen kan zomaar die welbegeerde ticket krijgen om mee te gaan richting Frankrijk. Maar, wat moet je er voor doen?

Hoe meld ik me aan?

Eigenlijk is het heel easy en dat hebben ze bij Poederbaas wel slim gedaan. Het enige wat je namelijk moet doen is een mailtje sturen naar gaspard@poederbaas.com met daarin je naam, adres, woonplaats, mailadres, telefoonnummer, of je skier of snowboarder bent met hoeveel ervaring, nationaliteit, leeftijd en of je 3-10 maart 2018 vrij bent. Als je dat gedaan hebt moet je je motivatievideo of top 3 foto’s met motivatietekst op de eventpagina van Poederbaas Riders Choice 2018 zetten, want ze willen wel weten waarom jij degene bent die ze mee moeten nemen. Dit laatste hoeft niet op de tour van ‘ik ben de beste dus jullie moeten mij uitnodigen’ want creativiteit wordt, zoals we het hebben gehoord in de wandelgangen, zeker gewaardeerd

That’s it? Yup, that’s it. Ja, het enige wat je nog rest is bidden dat je door de ballotage commissie heen komt en dus een uitnodiging op de mat kan verwachten. Dus! Nog even in het kort:

– Mailen naar gaspard@poederbaas.com met alle info van hierboven.
– Je motivatievideo of tekst met top 3 foto’s op de eventpagina van Poederbaas Riders Choice zetten.

Anders nog iets?

– De week van 3 – 10 maart vrijhouden
– Fit blijven
– Goede zin hebben
– Bidden dat je uitgenodigd wordt

Dat het een mooie mix gaat worden moge ondertussen wel duidelijk zijn, want wanneer het niet uitmaakt of je skier of snowboarder bent en of je alpine, freeride of freestyle achtergrond hebt… Dan is het gezelschap erg uniek! Er zijn echter maar wel tien plekken te vergeven, dus wees er snel bij en stuur je motivatievideo of tekst met foto’s in!

Bron:

Foto's: Poederbaas

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 januari 2019

Zondag WTF #313

Klaar voor de snowpocalyps in Nederland met de verwachte 5 centimeter aan pure sneeuwterreur? Voordat het zo ver is, hebben we nog wat WTF voer voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was vorige week vrijdag weer eens tijd om zelf de ski’s in de car te flikkeren en te linkerbanen, Obertauern was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren! Lees Meer…

Meer Nieuws