Nieuws - 16 augustus 2019   9:07 Mikaela Shiffrin sluit meerjarig contract met Adidas

Door:

De huidige nummer één heeft er een flinke nieuwe sponsor bij. Vanaf nu behoort Mikaela Shiffrin tot de Adidas familie! 

Mikaela Shiffrin had al aardig wat grote sponsornamen achter zich staan, zoals Atomic, Leki, Oakley en Bose om er maar een paar te noemen. Maar nu sluit ze zich dus aan bij een van de grootste sportmerken ter wereld!

Samenwerking

Hoewel Adidas natuurlijk ook wintersportgear heeft in de vorm van onder andere goggles, gaat de sponsordeal nadrukkelijk niet om deze producten. Daar heeft ze Oakley al voor! In plaats daarvan zal de samenwerking zich focussen op de trainingen die Shiffrin aflegt en daarmee hopen ze toekomstige generaties te inspireren.

“Adidas een bedrijf dat perfect aansluit bij mijn normen en waarden”, aldus Shiffrin over de sponsordeal. “Ik kijk er echt naar uit om deze samenwerking af te trappen. Buiten de bergen leef ik ongeveer in shorts en leggings, dus het is voor mij heel belangrijk om een partner te hebben die de waarde ziet van de combinatie tussen prestaties, stijl en comfort, én een sterke visie en missie heeft. Adidas gelooft dat we met sport levens kunnen veranderen en dit werken ze dan ook uit, met initiatieven zoals hun beweging tegen plastic vervuiling en de beweging om meer mensen toegang te geven tot buitensporten.”

Training regime

Buiten de pistes moet Shiffrin uiteraard flink blijven trainen om fit te blijven, maar dit doet ze zelf niet alleen maar in de sportschool. In plaats daarvan combineert ze onder andere trail runnen, hiken en yoga met die sportschool en daar gaat Adidas de Amerikaanse in ondersteunen.

“Als een pioneer in sportwagen, zal Adidas haar ondersteunen tijdens haar training buiten de pistes met high performance kleding en schoenen, die gecreëerd zijn met innovatieve technologieën en die ontworpen zijn met stijl als belangrijk uitgangspunt.”

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws