Nieuws - 20 maart 2021   12:04 MK Skiservice geeft rood potlood én tot 50% korting op de collectie weg

Door:

Geen rood potlood mee naar huis mogen nemen na het stemmen en ben je er helemaal rood van aangelopen? De wintersportspecialist MK Skiservice uit Bilthoven legt nu de rode loper voor je uit met extreme kortingen op z’n wintersportcollectie én je krijgt er ook nog eens een potlood erbij!

Als dat niet iets is waar je rode oortjes van krijgt, dan weten wij het ook niet meer hoor. We werden, als we dan toch met de billen bloot gaan, er eigenlijk rood van tot in het haar.

Het is dan ook een beetje alsof je een rode lap bij een stier voorhoudt, zo zouden we reageren op de hoge kortingen die MK Skiservice nu biedt op z’n collectie. Maar dan wel op een positieve manier en met collectie bedoelen we goed spul he. Want rood met groen is boerenfatsoen zeggen ze wel eens, maar daar hebben ze bij MK Skiservice geen last van.

Peak Performance, Houdini, Mons Royale, Arc’teryx, Hestra… Enkel hoge kwaliteit wintersportkleding en materiaal krijgt een plekje in de unieke winkel die Bilthoven rijk is. Dus ook al doe je het niet voor de hoge kortingen, de ervaring om er eens doorheen te lopen is ook al goud waard. Het scheelt veel want je hoeft dus ook minder in de rode cijfers te komen als je daar een compleet pak inclusief nieuwe schoenen en een snowboard of ski’s koopt.

Afspraak maken kan easy door te appen naar +31 6 82 28 83 05 dus al met al kunnen we stellen: bij MK Skiservice gaat de wintersportcollectie de komende dagen waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank. Succes!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws