Freeride. Nieuws - 29 juni 2020   19:23 MSP Films komt komend seizoen met nieuwe film ‘Huck Yeah’ en dit is de fijne teaser

Door:

MSP Films heeft besloten om maar gewoon door te pakken met de plannen voor komend seizoen, want Huck Yeah gaat komende winter hun nieuwste film worden! Zei iemand daar tijd voor de trailertrein?

Oh jazeker dat iemand daar tijd voor de trailertrein zei, maar eerlijk gezegd is dat toch nog een béétje teveel van het goede. Fluisteren mag dus zeker wel als je het ons vraagt en dat komt mede door MSP Films die de allereerste voor het nieuwe seizoen is.

“In a world with more spends than sends, sometimes you just have to say HUCK YEAH!” Aldus Matchstick Productions over hun nieuwste creatie.

Eh, okay.

We snappen die zin nog niet helemaal, ook al zal het gewoon neerkomen dat er gewoon meer gestreept moet worden. En daar zijn we het helemaal mee eens!

Zelfs zonder ook maar één seconde te kijken naar de beelden. Maar goed, we hebben de eerste secondes daarna toch maar aangeslingerd en die zijn veelbelovend.

Erg veel belovend.

MSP Films is de afgelopen jaren natuurlijk veelvuldig van je scherm afgespat en vorig jaar mocht ‘Return To Send’er’ het voor ze gaan doen. Voor 2021 is ‘Huck Yeah’ dus de aangewezen creatie en gezien de crew die ze op hebben weten te trommelen…

…Oehlala. We zien namelijk Mark Abma voorbij komen, maar ook Michelle Parker, Sam Kuch, Eric Hjorleifson, Bobby Brown, Arianna Tricomi en Chris Rubens hun opwachting maken. Ja, dat is heel wat moois, maar we zijn er nog niet aangezien er meer atleten zijn waar je vrolijk van gaat worden. Daarover meer hieronder, wie spot jij?

In september van dit jaar komt Huck Yeah van MSP Films uit en we hebben dus al een mooie start gemaakt voor komend seizoen. Laten we hopen dat er veel concurrentie voor ze is! Want tja… We willen wel weer een volle film marathon, toch?

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride