Nieuws - 8 mei 2020   17:52 MSP Films wordt creatief, komt met geniaal nummer ‘Wish I Could Ski’

Door:

Ouch, right in the feels. Desperate times calls for desperate measures zullen we maar zeggen. Dus, zingen jullie mee? “Cuz no pow pow is no good for the brain”!

Het zijn zware tijden voor ons iedereen en zo ook voor de professionele skiërs en snowboarders. Thuiszitten terwijl je op hetzelfde moment eigenlijk knetter dikke lijnen zou rijden in Alaska, of precies de eerste lift zou gaan pakken omdat het de dagen ervoor gedumpt heeft en precies die ene ochtend blue bird zou zijn?

Aii… We voelen de pijn gewoon al als we er al over praten, laat staan wanneer je het ook daadwerkelijk zou gaan doen zoals de atleten die met Matchstick Productions zouden gaan filmen. Het zijn nu dus geen momenten dat ze bellen dat er ein-de-lijk een window is, maar vooral of je het nog volhoudt en niet helemaal doordraait.

Saai is het zeker en we weten niet of ze daar bij MSP Films serieus doorgedraaid zijn, maar het idee hierachter vinden we wel echt geniaal. “Missing skiing in a big way? Yeah, us too…In fact, MSP’s 2020 skiers are so lost without skiing during these uncertain times that they actually put together a touching musical number about it.” en dat dekt eigenlijk de lading nog niet helemaal. Want alles wordt door meerdere atleten gezongen en eh…

Tja, laten we zeggen dat er veel atleten het beter bij ‘door de sneeuw beuken’ hadden kunnen houden in plaats van Pavarotti proberen te spelen. Maar nogmaals: het idee hierachter is wel echt mooi en zeker ook als je de beelden erbij ziet én de tekst hoort. Dus, wie zingt er mee in de karaoke? Onder andere Mark Abma, Michelle Parker, Bobby Brown en Arianna Tricomi gaan je voor!

Het gaat op de tune van “I’m so ronery” uit de film Team America. En dikke tip van onze kant: voor de échte ‘WTF WAAR ZIT IK NAAR TE KIJKEN’ ervaring moet je die zeker even kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws