Nieuws - 6 april 2021   13:51 Naakte skiër in Arapahoe Basin verliest Ikon Pass door actie

Door:

Spring skiing? In je blote snikkel naar beneden rammen! Een Amerikaan kan fluiten naar z’n kneiterdure Ikon Pass, nadat hij ‘m verloor door een volledige naakte afdaling te doen! 

Wanneer je gisteren naar de WTF hebt gekeken, zal je hebben gezien dat er een skiër in het Amerikaanse Colorado in z’n volledige blote snikkel op ski’s stond. Prachtige actie, mede omdat het ook nog eens pal onder de skiliften was. Je moet er toch iets van maken in zo’n raar seizoen. Toch?

Maar goed, Amerika blijft Amerika. Wanneer er een scheldwoord valt op de TV moet de presentator z’n excuses aanbieden en wanneer er een beetje bloot getoond wordt ben je ook instant de sjaak. En ja, de Verenigde Staten staat ook bekend om z’n Ski Patrol, die strenger zijn dan een gemiddelde politieagent in Nederland.

Pas inleveren

Voor mister Naked Man in Arapahoe Basin was het dan ook gelijk einde oefening aan het einde van z’n run. Hij heeft z’n verhaal gedeeld op Reddit en daar gaf hij aan dat hij na deze run zijn Ikon Season Pass direct in mocht leveren. Zo’n Ikon Pass, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Epic Pass, kost een schone $999,- per seizoen en hoewel het seizoen er natuurlijk al bijna op zit, kan dit best een beetje pijn doen.

Ski Patrol

Overigens heeft de poster van de video aangegeven dat het al met al toch geen hele slimme zet is geweest en dat hier ook niet echt goed over na is gedacht. Zeker niet omdat de Ski Patrol zo ontzettend streng is in de VS.

De video is namelijk opgenomen aan de backside van Arapahoe Basin, op de zogenaamde Montezuma Bowl. Om van daaruit terug naar de parkeerplaats te kunnen komen, zal je weer met de lift naar boven moeten en een andere afdaling moeten pakken. Uiteraard is dat de Ski Patrol ook niet ontgaan en stonden ze bovenaan de lift klaar om de Amerikaanse man erbij te pakken en z’n pas te claimen.

“Dit heb ik niet echt goed gepland, het was een soort last-minute emotionele beslissing. We hebben in ieder geval hard gelachen”, aldus de poster van de video, die verder anoniem wil blijven.

Voor degene die ‘m gisteren hebben gemist, beelden hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws