Nieuws - 8 februari 2016   13:13 Nederland gaat knokken tegen België tijdens Poederbaas Freeride Festival

Door:

De eeuwige strijd tussen Nederland en België gaat dit jaar beslecht worden in de sneeuw van Frankrijk! Tijdens het Poederbaas Freeride Festival in Val Thorens gaan de beste freeriders uit beide landen knokken voor hun vaderland om de massive bokaal binnen te halen. De Battle of the Lowlands is aan!

“Strijd jij mee voor jouw vaderland?” Zo kopte de Belgische teamcaptain Rembert Notten ‘m vorig jaar in tijdens het Poederbaas Freeride Festival en de Battle of the Lowlands was begonnen! In eerste instantie was het niks meer dan een grapje maar ondertussen is het een heuse battle geworden. Vorig jaar gingen de belgen er met de titel ‘Beste après-ski country’ vandoor maar team Nederland was onder leiding van captain Paul de Groot de grote winnaar van deze freeride strijd!

Ook dit jaar gaat er weer volle bak gestreden worden tijdens het Poederbaas Freeride Festival! Dit grote freeride festijn komt dit jaar naar het Franse Val Thorens en de Battle of the Lowlands zal uitgevochten worden in de backcountry van dit gebied tijdens de freeride competitie. De hoogste puntentelling van de Belgische en de Nederlandse deelnemers worden bij elkaar opgeteld en het team met de meeste punten wint! De atleten die zich weten te kwalificeren voor de finale krijgen ook nog eens een hogere waardering van de puntentelling.

De winnaar van de Battle of the Lowlands krijgt een gigantische wisselbokaal mee en deze keer is het dus de taak voor Paul de Groot om te zorgen dat deze trofee mee gaat naar Val Thorens! Maar goed, uiteindelijk gaat het natuurlijk om de eeuwige roem en de kans om je vaderland te verdedigen in deze epische strijd.

Wil jij de kleuren van je land verdedigen in de sneeuw van Val Thorens? Meld je dan aan voor de wedstrijd door een mailtje te sturen naar info@poederbaas.com met je naam, adres, nationaliteit en telefoonnummer. Vergeet uiteraard niet om je reis te boeken inclusief het Poederbaas Freeride Festival pakket, zodat je niks hoeft te missen van deze week tussen 12 en 19 maart. Wil jij gewoon je land supporten zonder mee te doen aan deze wedstrijd? No problem, boek je reis inclusief het pakket en kom de riders aankondigen tijdens de finale!

Meer informatie nodig? Check dan even dit artikel of de website van Poederbaas.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws