Nieuws - 15 maart 2019   13:12 Nederlander gepakt met gestolen ski’s in Brixen

Door:

Een Nederlandse skiër is op heterdaad betrapt in het Oostenrijkse Brixen. Ze zagen ‘m lopen met een paar ski’s die vlak daarvoor als gestolen opgegeven waren! 

Een gevalletje skidiefstal die opgelost wordt? Dat komt niet vaak voor! In het Oostenrijkse Brixen hadden ze volle bak jackpot toen de Nederlander gesnapt werd met een paar gestolen ski’s en ja, zie je daar maar eens uit te lullen.

De groep zat al op de korrel van de politie toen ze een dag daarvoor werden gespot bij een sportwinkel in het dorp en het erop leek alsof ze ski’s probeerde te stelen die voor bij de shop stonden. De shopeigenaar heeft dit vervolgens aangegeven bij de politie waardoor ze al in de gaten gehouden werden.

Toen de 27-jarige Nederlander omhoog liep naar de gondel met een paar ski’s werd hij gespot door een politievrouw die de melding van de gestolen ski’s had aangenomen. Ze lichtte haar collega’s in en vervolgens zijn ze gaan zoeken naar de Nederlander.

Die werd gespot in Westendorf waar hij de gestolen latten in z’n auto had gelegd. Toen de politie hem confronteerde ontkende hij de ski’s gestolen te hebben, maar na een beetje doorvragen heeft hij uiteindelijk toch een bekentenis afgelegd. De ski’s zijn teruggegeven aan de oorspronkelijke eigenaar en de Nederlander hangt een aanklacht boven z’n hoofd!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws