Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Sölden
Nederlander neergestoken in Sölden, politie zoekt getuigen

Gepost op

Een wel heel bizar gevalletje in Sölden. Afgelopen zaterdagavond is een Nederlander daar namelijk aangevallen, waardoor hij zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd moest worden en de politie zoekt nu getuigen! 

Het is een bizar incident en de politie tast dan ook nog steeds in het duister over de oorzaak en wie de dader is. Het slachtoffer is een 20-jarige Nederlander en het incident gebeurde op de doorlopende weg in Sölden, vlak voor een restaurant. Hier werd hij op zaterdag rond 19.40 uur in zijn nek gestoken met een scherp object en van de dader is vervolgens niets meer te vinden.

De Nederlander is in ieder geval zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Innsbruck om aan z’n verwondingen geholpen te worden en hier ligt de man op dit moment nog steeds. Van de dader is alleen een vaag signalement bekend, waar het motief nog helemaal onduidelijk is. Het enige wat de politie nu weet, is dat de dader tussen de 25 en 30 jaar oud zou zijn, een slank figuur heeft, ongeveer 180cm lang is en kort licht-bruin haar heeft. Ook spreekt hij Engels met een behoorlijk accent en droeg hij tijdens de aanval een blauwe winterjas.

De politie in Sölden roept nu dan ook iedereen op die mogelijk iets heeft gezien. Het incident gebeurde zoals gezegd aan de welbekende, doorgaande weg in Sölden waar de populaire uitgaansgelegenheden ook te vinden zijn, dus er moet bijna wel iemand zijn geweest die meer heeft gezien. Iedere informatie helpt en je kan contact opnemen met de politie van Sölden via het telefoonnummer +43 59133 7108.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer