Nieuws - 22 februari 2022   19:34 Nederlander opgepakt na overval op Duitser in Sölden

Door:

Een bijzonder akkefietje in Sölden. Een Nederlander heeft daar iemand anders beroofd en inmiddels hebben ze ‘m te pakken!

Afgelopen weekend in het Oostenrijkse Sölden was er een bijzonder geval aan de gang. Een op dat moment onbekend persoon greep een 25-jarige Duitser bij z’n trui midden op straat en riep dat hij z’n geld moest afgeven. Na nog een beetje meer dwang, door de man op de grond te gooien en een paar klappen te geven, besloot het Duitse slachtoffer om een niet-nader genoemd bedrag, voor zover bekend in de ‘honderden euro’s’ uit z’n zak te halen en aan de dader te geven.

Het geheel werd gezien door een beveiligingsmedewerker van een restaurant in het dorp, maar verder dan een signalement kwam het in eerste instantie niet. Totdat diezelfde beveiliging medewerker een dag later iemand in het dorp zag, die onmiskenbaar leek op de dader die hij een dag eerder had gezien.

De politie werd vervolgens ingeschakeld en de man kon vervolgens opgepakt worden. Het bleek om een 23-jarige Nederlander te gaan en de man heeft inmiddels een bekentenis afgelegd. Voorlopig zit de man nog vast, het is nog niet duidelijk wat voor straf er boven zijn hoofd hangt en hoe lang de man nog vast moet blijven zitten.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws